/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +14
    1-) ermeni ırkçılığı yapıyorlar.(en özet cümle bu herhalde)
    2-) seküler kürtleri temsil edip dindarlara ışidçi yaftası yapıştırıyorlar.
    3-) Devletin düşmanı olan ırkı mezhebi kimliği belirsiz marksist/leninist bir bölücü terör örgütünün siyasi temsilciliğini yaptıklarını alenen korkmadan dillendiriyorlar.
    4-) il-ilçe başkanlıklarında ekseriyetle silah-el yapımı bomba tarzı gerilla(!) malzemeleri saklıyorlar. (belki de distribütördüler(!))
    5-) çözüm süreci denilen süreçti 2 sene boyunca belediyeleri yaptıkları yollara bomba tuzağı yerleştiriyor, asker-polis-sivil demeden şehit ediyorlar.
    6-) bir tane çocuğun bulunmadığı aynelarab bölgesine sözde çocuklara okul inşa etmek için bir takım gençleri organize edip polisin üstlerini aramasına müsade ettirmeyip suruçta bir patlamayla can vermelerine göz yumuyorlar.
    7-) eş başkanları defaatle demokratik(!) özerklikten ve ermeni tehcirinin bir soykırım olarak tanınmasından bahsediyor. (ki tüm bu zırvalamalar artık kürt halkına isteyebilecekleri bir demokratik açılım kalmadığı içindir, çok şükür her türlü sosyal ve hukuk alanından herkes gibi hatta herkesten daha fazla faydalanıyorlar. hal böyle olunca kimse rahatından olmak istemez, bu yüzdendir ki özerklik(pkk/asalanın dikta rejimi) gibi bir hayalin içine düşmüştürler.)
    8-) ülkenin kadrolu korucularına silahları size çevirmesini iyi biliriz diyorlar.
    9-) her fırsatta ışid terör örgütü üzerinden pkk bölücü terör örgütünü meşrulaştırma eylemi içerisine giriyorlar. ekseriyeti a.zeydan gibi düşünüyor hatta. hani şu pkk sizi tükürüğüyle boğar(!) diyen.
    10-) çözüm sürecini birileri kendi iktidar hırslarıyla bitirdi deyip hedef saptırıyorlar zira 8haziran-22temmuz arası pkk 650 küsür eylem gerçekleştirmiş, m.karayılan 50k kuvvetle savaşa hazırız demiş, kcknin başı c.bayık tek taraflı ateşkesi bitiriyoruz demiştir. c.bayık gerekçe olarak güneydoğuda yapılan barajları göstermiştir ne alakaysa(!)
    11-)ışidin yaptığı suruç saldırısını devlete yıkıp devleti hedef göstermiştirler aynı pkk adıyamanda askere ateş açıp 1 askeri şehit etmiş 2 askeri de yaralamıştır. saldırı gününün gecesi iki polis şehit edilmiştir. olayı pkk üstlenmiştir.
    bugünden yaklaşık iki hafta sonra hdp mv. si d.m. mehmet fırat saldırıyı dışgüçler yapmıştır polisleri de şehit eden dış güçlerdir demiştir akabinde operasyonların durmasını istemiştir. bu açıklamanın devamında pkk polisleri şehit etme layını kendilerinin yapmadığını söylemiştir. buyur burdan yak.
    12-) hdpnin yan kuruluşu dbpli cizre belediye başkanı alamancı l.imret iç savaş çığırtkanlığı yapıp sözde özerklik ilan etmiştir. alaman lafzının üstünde durmak lazım zira almanya cizreyi kardeş şehir ilan edip bir takım yardımlar(!)da bulunmuştur.
    13-) hdp haziran seçimlerine şu taktikler girmiştir: eş başkanlardan cblikte yüzde 10 alan barış kardeşlik diyecek batıya solculuktan yürüyecek, alaman destekli kurulan espden yatay geçişle eş başkanlık kontejanında yer bulan ise pyd ypj ypg tarzı söylemlerle kürt halkını kışkırtmaya çalışacak, dbpli belediyeler alenen halkının dini milli değerlerinin üzerine gidecek alay edecek aşağılayacak, arada bir çıkan iki dindar hadepli de tv programlarında dini değerler üzerinden hükümete yüklenecek dindar halkın gazını almaya çalışacak. bu hadepin sosyal çalışma alanıdır ve bunda nispeten başarılı oldular da.
    14-) inadına barış diye miting yaparlar kimle neyle barış deyince donup kalırlar. cevap bellidir pkkyı vurma TC(!). bu saçmalıktan ötürü 100 can hayatını kaybeder kalkıp acılı günde pişkin pişkin gülerek oy isterler.
    15-) devlete silah doğrultanın genç yaşlı çoluk çocuk demeden sivil katledip mite devlete yıkmaya çalışanın cenazesinde boy boy fotoğraflar verir de devlete karşı silah sıkmayın böyle demokratik hak aranmaz silahları bırakın demezler. hatta silahları biz bıraktıracağız deyip oy isterler oy aldıktan sonra kimse kendini kandırmasın bizim dememizle silah bırakmazlar derler.
    16-) zalimler hainler iki yüzlüler ahlaksızlar için yaşasın cehennem!
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster