/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +291 -23
    bilen bilir bundan 5,6 sene önce(şimdi nasıl bilmiyorum)beden derslerinde hocalar çıkar elimize 2 top verir serbestsiniz der ve yatarak para kazanırlardı.
    benimde lisede gıcık olduğum her pazartesi sabahları beni kenara çeken saçımdan, sakalımdan veyahutta başka bir şeyden bana takmış olan bedenci alaattinden çekmediğim kalmamıştı.
    içimden yeter ulan diye haykırdım, ergenliğinde verdiği özgürlük hissiyle fuck the system nidalarıyla ona gününü gösterip beden dersinde rezil edecektim.
    güneşli bir perşembe sabahı beden dersinde tam hoca konuşma yapıp bize serbestsiniz!!! diye bağırmadan parmak kaldırdım
    hoca:buyur evladım
    ben:hocam siz üniversitede beden öğretmenliği okudunuz di mi?
    hoca:evet çocuğum
    ben:peki neden bizi serbest bırakıp herhngi bir spor faaliyetinde yeteğimizi ve kabiliyetimizi farketmemizi sağlamayıp oturuyorsunuz..
    bu che guevera variii sözlerden sonra adeta karizmam şaha kalkmış ve kızların gözünde 5-0 öne geçmiştim... ama hoca error vermişti herkesin içinde bana dönüp;
    -tamam evladım madem öyle okulumuzun pek bir bütçesi yok haftaya hakem düdüğünü sen alıyorsun sair ruhlu çocuk ve size antreman yaptırıyorum.ama hakem düdüğü alacaksın!!!
    içimden tamam dedim şimdi senin ananı gibtim. gittim beyazıttan düdük aldım gibtire taktan sarı renk aldım bide muallaklik hissi vermesi için ve aklıma dehşetül vahşet bir şey geldi
    perşembe sabahı arkadaşlarla beden dersinden önce toplaştık sınıfta düdüğü gösterdim
    ben:Beyler şimdi herkes düdüğe gibini sürücek!!!
    tabii sınıfın erkekleride haliyle kabul etti.ilk ben gittim tuvalete gibime daşşağımı 3 aydır traş etmiyordum terli terli iliklerime kadar boşanarak sürdüm heryerime.
    5,6 kişi işlemi gerçekleştirden sonra sınıfın muallaksi top murat banada verin dedi ve tuvalete gitti. ulan o zaman bilmiyorduk ama yıllar sonra öğrendikki zütüne sokmuş huur çocuğu düdüğü.
    neyse derse başladık çağırdı beni buyrun hocam istediğiniz gibi kullanın diğer derslerdede kullanabilirsiniz dedim
    başladı bize açma germe hareketleri yaptırmaya bide ilk defa düdük kullanıyor denyo ağzından indirmiyor düdüğü paso çalıyor. ulan her düdüğü çaldığında biz çatlıyoruz gülmekten nefesimiz kesildi artık anlamadıda gerizekalı yere yuvarlanan bile gördüm .bide suratında bana düdüğü aldırdığı için hesapta akıllı yaaa kendini beğenmiş gülüşler atıyor etrafa ama biz yıkılıyoruz gülmekten
    o seneden sonra we areee the championsssssssss tınılarıyla mezun olmuştum. buda böyle bi anımdır
    ···
   tümünü göster