/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +45 -1
    korkmak değil nefret etmek desek daha doğru olur.
    ···
    1. 1.
      +2 -19
      tmm nefret olsun şeker gibi bi adam var neden .
      ···
      1. 1.
        +18
        eee pkk sizi tükürüğüyle boğar diyen koruyucuyu tehdit eden, peKAKAlıya gıda getiren, sırtını pkkya ypye dayayanları ne yapacağız?
        şeker adam da heykelcilik peşinde.
        ···
      2. 2.
        -4
        doğrdur panpa karşındaki sırtını bi güce dayarsa o da sırtını oraya dayar
        herkes babasının oğlu böyle düşün bide panpa.
        ···
      3. 3.
        +14
        sen eğer Türkiyeyi yönetmeye talipsen, Türkiye hariç başka bir güce sırtını dayarsan o sırtı-beli kırarlar.
        ···
      4. 4.
        0
        Hdp seçimlerinde Türk bayrağı mı? gibtir lan oradan. Hayvan gibi kürt bayraklarının yanında defter boyutunda olan Türk bayrağından mı bahsediyorsun? Yoksa Hdp bayraklarının yanında yarı boyutunda açılan Türk bayrağından mı? Ulan hangi mitinginde gördün herkesin elinde Türk bayrağı? Hani konferansında gördün açılırken istiklal marşı okunduğunu? Bak istiklal marşı diyorum. içinde bir tane bile Türk ibaresi yok. Tamamen millet marşı ulusun kurtuluşunun marşı. Ama dıbınakoyduğumun adamı bunu bile okumak istemiyor.

        Hdp, pkk değil diyorsunuz ya. Ağzınızı yüzünüzü gibesim geliyor. Pkk sizi tükürüğü ile boğar deyip , biz sırtımızı alfabeye dayadık diye çağrı yapıp , kürt olan ama sırf pkkya karşı kendini savunuyor diye korucu kardeşlerimizi ülkeden atıp , öldürmekle tehdit eden bir parti mi pkk destekçisi değil? gibtir lan ordan. Sen hdp nin hangi milli bayramda ellerinde Türk bayrağı ile Çelenk bıraktığını gördün? Hangi hdp il binasında bayrak veya Atatürk fotoğrafı asılı? Ulan Atatürk ü geçtim Bayrak asılı mı? Olaylarda hdp bürolarına bayrak asıyorlar diye kızıyorlar. E yavşak sen daha ülkenin bayrağına tahammül edemiyorken nasıl çıkıpta Türkiye partisiyiz , hede hödö dersin? Tek başına iktidar olsa bile koalisyonla yürütürmüş. gibtir lan ordan. Hdp nin bu ülkede tek başına iktidar olduğu gün ülkenin adı ha kürdistan olmuş ha Türkiye.

        Madem ezilen kürt halkı savunuluyor. Doğuda koruculuk yapan adam ezilmiyor mu? Bu ezilme pkk yüzünden mi oluyor devlet yüzünden mi? Adam kürt. E pkk da kürt halkının haklarını savunuyor değil mi? Neden karşı? Neden doğudaki aşiretler pkkya karşı birleşiyor? Bir takluk var ki birleşiyorlar. Ansızın pkk geceleyin gelip evlerinde duş alıyor , zorla erzak alıyor diye birleşiyorlar. Devletin yaptığı okulları , sağlık ocaklarını yıkıyor , köprülerini bombalıyor diye birleşiyorlar (mit yaptı höööğğğ). Devletin doktorunun öğretmeninin kafasına sıkılıyor diye o adamlar koruculuk yapıyor.

        Hala bana gelipte hdp Türkiye partisidir diyen olursa anasını avradını giberim. Her hdp li pkk lı olmayabilir ama hdp=pkkdır.
        ···
      5. 5.
        0
        45 gün sonra yanıtını tekrar okudum da haklı olduğun noktalar yok değil, entarimi sildim
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster