/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +52 -1
    LAN AMINA KODUMUNUN ORRRRRROSPU COGUGUU.. PKK SiLAHLA DOLAŞACAK, ASKERiMiZ ŞEHiT OLMASIN DiYE ZORUNLU ASKERLiĞi KALDIRACAKLAR ŞEHiT GELMEYECEK ÖYLE Mi? gibTiRiN GiDiN LAN BU VATANDAN..
    ···
    1. 1.
      +1 -20
      LAN ÇÜKÜNE NUTELLA SÜRÜP ÇOKOKOLiK GAYLERiN KERANESiNE YOLLADIMIN ÇOCUĞU PKK HAKKINDA NE BiLiYON AYRICA IMC NE HDP NE CHP NiN iŞiN ŞiDDET BOYUTUYLA NE ALAKASI VAR PKK iLE NE TÜR Bi iLETiŞiMDELER BiLiYO MUSUN:

      BiLiYOSAN ANLAT MADEM BiZ DE ÖĞENELiM. cahal cahal atıp tutuyonuz mak
      ···
    2. 2.
      +21 -1
      ŞEHiT GELMESiN DiYE MEYDANI ERSiZ BIRAKACAK DEĞiLiZ. ÇOK BEKLERSiNiZ. PKK DENEN iLLET VE YANDAŞLARI, DESTEKÇiLERi gibTiR OLUP GiDENE KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDiLECEK, GiTSENiZDE GiTMESENiZDE KÖKÜNÜZ BiTSEDE BiTMESEDE NÖBETE DEVAM. DEVLET SiLAH BIRAKMAZ BIRAKTIRIR!
      ···
    3. 3.
      +2 -2
      BORDO KLAVYELI YAZMAK ICIN LOGIN ATTIM AMINA KODUGUMUN LISELISI SENI
      ···
    4. 4.
      +5
      senin zihniyete göre hdp tsk yı ortadan kaldırır, ülkeyi pkk korusun der. zorunlu askerlik kalkacak diye senin gibi cücük beyinliler de destek verir. sen bi 10 yaş daha büyü, ondan sonra yorum kat. yoksa o körpe anneni cikse tövbe ettiririm.
      ···
    5. 5.
      +1
      Ben şahsen zorunlu askerliğin kaldırılmasını desteklerim, çünkü almanya dahil olmak üzere çoğu AB ülkesinde ve bazı Güney Amerika ülkelerinde (mesela Brezilya) zorunlu askerlik kaldırıldı ya da vicdani ret özgürlüğünü getirildi. Bir ülkeye hizmet etmenin tek yolu eline silah alıp boşu boşuna ölmek değildir.
      ···
    6. 6.
      0
      konuların reforma açılması için alakalı mevzuatlarda yeterlilik seviyesine ulaşmak gerekmektedir. öyle hadi askerlik kalksın hadi şunu yapalım demekle olmaz.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster