/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3
    Amkoduklarim almanyanin pkkya destek verdigini butun ibreti alem biliyor adam diyoki roportajda alman basininda gibca kotuleniyor diyor kotuleniyor diyor kotuleniyor diyor o.clari kafanizi calistirin pkkya destek veren bi ulke erdogani kotuluyorrrrr beynini gibtigimin kansizlari
    ···
    1. 1.
      0
      avrupalıların 2 yüzlü olduğunu biliyoruz merak etme. lan almanya pkkya destek veriyor da akp vermedi mi ? çözüm süreci adı altında pkkyla pazarlık yapmadı mı ? bu süreç içinde pkkyı güçlendirmedi mi ? her gün şehit haberleri gelmiyor mu bu yanlış politikalar yüzünden ? ışide destek verilmedi mi ? besle kargayı oysun gözünü durumu başımıza gelmedi mi ? ne konuşuyorsun cahil yobaz.
      ···
    2. 2.
      +1
      Lan o.ç sensin yobaz aminakodumun cahili. Erdogan analarin gozyasi dursun diye yapti ne yaptiysa 2 sene sehit haberi gelmedi oc. Ama nankorluk yaptilar adam elinden geleni yapti pekekent
      ···
    3. 3.
      0
      çocuk oyuncağı mı lan bu başaramayacağın işe girişiyorsun ? senin de abin kardeşin ölür inşallah da böyle serin kanlı olabilir misin o zaman bakalım. tat inşallah şehit acısını baban ölsün yobaz.

      anaların göz yaşı durdu mu ben sonuca bakarım cahil yobaz başarısızlığı savunacak kadar yobazsın tek taraflısın. yobaz olmasan o konuda hata yapıldı kardeş derdin.
      ···
    4. 4.
      0
      Şehit olmak zoruma gidiyorsa boruma gitsin. Siz ne kancık insanlarsınız ne serefsizsiniz gözyaşı durduğundada işbirlikçi demediniz mi velet kaybol buradan
      ···
    5. 5.
      0
      boştan yere birilerinin hatası kişisel çıkarları yüznden ölmek zoruma gidiyor evet. sen git geber dexer için ben allah için milletim için ölürüm. oğlum sen ne mal bir adamsın göz yaşı durduğundaymış terörle devleti masaya oturtarak rezil ettiniz dünyaya bizi. amerika istiyor diye kucaktan kucağa oturdunuz bi s. git cahil.

      neyi savunuyorsun hala lan ? hayvanötesi pkklı. git geber oğlum akpnin şehidi ol ben olmak istemiyorum. bu ölen insanlardan kim sorumlu onu söyle bana sen. hesap vereceksiniz bir gün ama çok acıklı bir sonunuz olacak benden demesi.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster