/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +26 -10
    toprak olan köy yollarında bir tak değişmedi. okul açılmadı köy başına 7 cami düşüyor ama hala bir hastaneleri yok, çocuklar soğukta kitapsız, kalemsiz eğitim görüyorlar.

    Üniversite sayımız cumhuriyetin ilk 70 yılında 68 adete yükselmişken, son 12 yılda 193e çıkmıştır. ancak eğitim görevlisi yoktur. öğrencileri hayvanat bahçesi müdürleri okutmaktadır sonrada böyle öğrenciler çıkmaktadır.
    http://www.egeolay.com/ha...uzaklastirildi-69520.html

    IMF'ye borcumuz sıfırlanmıştır. yerli sermaye yok fiyatına yardakçılara,yalakalara, dış sermayeye peşkeş çekilmiştir. maksat ülkeye sıcak para sokup göz boyamaktır. ha bu arada dış dünya bankalarına olan borcumuz 400.000.000.000$ 'dır (dört yüz milyar dolar)

    dışarı bağımlılık azalmamıştır, aksine samanı bile dışardan ithal etmeye başlamışızdır. yerli uçak 13 senedir göklerde bu senede seçim afişlerinde var bir biz göremedik şu uçağı.

    yerli savunma sanayimiz gelişmiştir. (bkz: yersen)

    yol yapmayı, kömür, makarna dağıtmayı hizmet sanan zihniyetin, gelip Ankara'da bir ay yaşamasını öneriyorum hazırda kıştayız. ha önceden uyarıyım bi sandal bir şey al yağmura hazırlıksız yakalanma 'Ankara'da'.

    gss borcu, hastanelerde muayene parası, eczanelerde ilaç parası vs. saymakla bitmeyen mağduruyetlerin hiçbirisi bitmemiştir.

    ülkemizin kültürel mirasları korunmamış aksine, istanbul'un Osmanlı devletini bile görmüş Haydarpaşa tren garı yandaş şirkete restore edilcek diye verilip cayır cayır yanmasına sebeb olunmuştur. daha bir çok tarihi eser sünger bob karakterine döndürülmüştür.

    asgari ücret 168 liradan 1000 liraya yükselince sevinen davara da buradan selamımı yolluyorum nasıl bir kafa yaşadığını da çok merak ediyorum

    ha bu arada tavuk döner yemekten ishal olan bedenini neden böyle yaşadığını gram sorgulamayan sığırlara da ne deniyordu ? (bkz: anadolu çomarı)
    ···
   tümünü göster