/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +12 -31
    çok gibinde sanki mavi gözlülerin amk türk olunca ne oluyor. türküm ama türkler kadar gaza gelmiş bi millet gelmedim amk adamlar yok yere türklerin üstün olduğunu düşünüyor ulan bi alman olsan iskandinav olsan neyse bir türk niye kendini üstün görür amk?
    kürt diyecekler kürtlerin soyunu gibeyim amk onları anlatmaya değmez
    ···
    1. 1.
      +7 -3
      Çok giblerinde gerçekten. Burayı bilmem ama ben youtube da turan videolarının altında mavi gözlüden türk olmaz, balkan göçmeninden olmaz diyince o yoruma 100+ küfür geliyordu...
      ···
      1. 1.
        +1 -8
        onların mallığı panpa. ne de olsa onlar da türk olunca dünya hakimi olduğunu sanıyor :D böyle yıkanmış milletin beyni amk unut şunu türkler üstün ırk değil hatta dünyanın gibine takmadığı bir ırk
        ···
      2. 2.
        +5
        Dünyanın bizi gibine takması için onlarla ortak bir özelliğimizin olması bilim ve teknoloji üreten devlet olmamızdan daha önemli aslında. Türklerin avrupalılarla ve hatta uzakdoğulularla bile hiçbir kültürel ve dinsel alakası olmadıgı için ve tarihte Osmanlının yaptıkları yüzünden bizden ağır derecede nefret ediliyor.. Mesela bir gibik romanya da Türkiye gibi hatta gibik bulgaristan daha bile kötüydü onları seviyorlar ve giblerine takıyorlar çünkü onlarla, onları gibine takanların tarih kültür din vs. gibi ortak yönleri var.

        Eğer bizde hıristiyan ve avrupa kökenli olsaydık (hatta sırf hıristiyan olmak bile yetebilir çünkü turan kökenli macar örneği var) bir tak yapmasak bile bizi gibine takan çok olacak ve üstün diyeceklerdi..
        ···
      3. 3.
        0
        Hiçbir insanın diğeri üzerinde üstünlüğü yoktur. almanlarda ingilizlerde herkes kendini üstün görür ama
        ···
      4. 4.
        +1
        Böyle malları ciddiye alıp cevap veren sizlerin amk.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster