/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
  1. 1.
    +2
    Bu filmi 90ların sonunda veya 2000lerin başında izlemiş olabilirim yabancı bir film. Hatırladığım kadarıyla anlatıyorum :

    Başrolde kötülük yapan ama içinde biyerlerde iyi birisi olma potansiyeli taşıyan bir abi var.
    Nasıl olduğunu hatırlamıyorum bir şekilde ölüyor ve cehenneme gidiyor. Yanardağ gibi biryerin içinde bütün ortam alevler lavlarla dolu olan biyerde buluyor kendini ve ince uzun bir kayanın üzerinde, dev bir şeytanla konuşma yapıyor. Şeytan buna çok acayip bir muamele yapıyor kızıyor sonra kahkahalar atıyor filan ve bunu cehennemin dibine postalıyor.
    Cehenneme düşen başrol abimiz kendini bi çöp tenekesinde buluyor. cehennem diye bilinen yer aslında bir şehir tarzı biyer kötülerin orada olduğu terkedilmiş bir şehire benziyor. etraf dumanlı ve daima gece, herkesin boynuzları ve vücudunda derin yanıklar var.
    Zaman geçtikçe abimizde onlara benziyor yavaş yavaş boynuzları çıkmaya başlıyor derisinin rengi yanık kırmızısına yara kabuklarına dönüşüyor.
    Sonra birşeyler oluyor cehennemde isyan çıkarıyor başrol abimiz ve şeytanın tekrar huzuruna çıkıyor.
    Aralarında şuna benzer bi konuşma geçiyor:
    -Ben kötü birisi değilim beni buraya getirmen çok büyük bir hata buraya ait değilim falan filan diyor. Şeytan reis nasıl oluyorsa buna bir şans daha veriyor ve dünyaya canlı olarak tekrar yolluyor ve onu dünyada gözlüyor.
    Buradan sonrasını hatırlamıyorum bilen varsa yazın panpalar çok büyük sevap işlersiniz yıllardır arıyorum bu filmi.

    Not: Fotoğrafı öylesine koydum oraya filmdeki şeytan o değil.

    Durum şöyle bişey yani :
    http://orig12.deviantart....ngel_in_hell_by_k_osz.jpg
    ···
   tümünü göster