/i/Devlet

  1. 26.
    +4
    giberim öyle ideali bana herkes yıllarca idealist ol hayallerinini peşinde koş yaparsın dediler hemde önüme sürekli engel koydular hem idealist ol dediler hemde okutmadılar sonra bir de gerizekalı dediler ben de diyordum ki Mekatronik Mühendisi olacağım gerekirse bedava bile çalışırım dedim Ülkem için Aselsan'da bedava mühendislik yaparım gerekirse kafama sıksınlar dedim ama yeter ki Ülkem'e zarar gelmesin gelişsin.
    SONUÇ?
    Bu ülkede yaşayanları yaksalar kılımı kıpırdatmam artık.
    Hem it gibi çalışacağım hem mükemmel bir zekaya sahip olacağım hemde saçlarının ucunu oksijenle açıp kız gibmek ve babasının parasını yiyerek asalak gibi yaşayan huur fırtlamalarından aşağıda tutulacağım öyle mi?
    Ben bilgisayar bölümünden mezun biliyorum dıbına koyayım adam format atmayı bilmiyor çok yüksek puanlarla girdi boş yere hem puan yükseltti hemde kontenjan doldurdu.Şimdi ne gibime yaradı?
    gibtirip gidecek Cd'ci açacak. Külliyen zarar.
    Sonra Ülke gelişmiyor falan filan.
    Mete ATATÜRE'yle övünmeyi biliyorsunuz dıbına koyayım adam ışık seviyesinin gürültü ölçümünü tespit etti. Kimse kusura bakmasında o adam Türkiye'de olsaydı it gibi tornacıda çalıştırırlardı 30 yaşında da saçları beyazlar maltepe içmeye başlardı.
    Sonra Ülke gelişmiyor. gibtir git.
    Kanada'da evsiz olsam daha iyi bakarlar.Ne ideali ne ülkesi.
    ···
   tümünü göster