/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +33 -5
    koskoca adamsın, yüksek mühendissin. dergi basıyorsun, kitap basıyorsun. paran var pulun var her şeyin var. binlerce yazar var emrinde. yakışır mı sana bunca yazarla taşşak geçmek?, yakışır mı sana gececi tayfanın 2 gram zevkini gibip atmak? ama nasıl yakışmaz.. sen değil misin sözlük tasarımı değiştirip reklam alan, sen değil misin yazar alımını açan. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. sen yüksek mühendis, milyarder, para babası, sözlük sahibi serkan inci. sen mi büyüksün? hayır ben büyüğüm, ben. sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümde bir önüncü kadar bile değerin yok.

    Ama şunu iyi bil, ne bana ne de panpalarıma hiç bir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, şukuyla nickaltıyla bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?

    Dokunma artık panpalarıma. dokunma yazarlara. dokunma liselilere. dokunma önüncülere. eğer onların bir entrysine çugu gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, hiç düşünmeden çugularım seni. anlıyor musun? çugularım. çugularım ve dönüp arkama bakmam bile...
    ···
   tümünü göster