/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    +2
    dostum önce resimden başlamak istiyorum.
    resim zaten yanlı, fotoğraf koymus güya 2 tane siz biliyorsunuz ki peygamberimizin resminin çizilmesini doğru bulmuyoruz ona rağmen kışkırtarak bu resmi koymuşlar bu edepsizliktir.

    köpeklerden nefret ettiğine dair bana bir kaynak getir. bekliyorum. ben de o zaman kafama göre istediklerime sallayayım.
    hemen altında kadınlar kendilerini ifade ettiği için taslanıyorlarmısmısmıs bak bak iftiraya bak. kendini ifade etmek galiba soyunup evli olduğu halde huurluk yapmakla oluyor. o zaman sana basit soru, karının kendisini ifade etmesine izin vericek misin? *

    hemen altına inelim islamda gaylerin öldürülmesi diye bir sey yoktur, Allah yardımcıları olsun sadece gerçekten karşılaştıkları durum zor ama islama göre bu onların imtihanlarıdır. zina etmedikleri sürece bu durumla ilgili kötü bir görüş zaten yoktur.
    10 yasında kızla evleniyor da bıdı bıdı muhabbeti yapmışsın.
    bak simdi tarihi incelerken hep kullanılan bir kalıp vardır di mi? her seyi zamanın sartlarına örf adet vsvsvs göre incelenir. 10 yasında evlenmek değildi tek durum. haberin olsun ki bedir savasında 13 yasında 14 yasında çocuklar şehit oluyor. yani bu insanlar yasama genç yasta atılıyordu erken ergenliğe girip olgunlaşıyordu. ama bu kafir düzen ve toplum insanların olgunlaşmasına ENGEL! olduğu için bu durumu anlayamıyoruz. 25 yasında üniye giden adam hala saçma sapan konuşuyor, 2dk ciddi olamıyor, sorumluluk alamıyor, 24saati dolmus 5dk tefekkür edecek vakti yok.

    biz gerçekten cok tembelleştik ve düşünmeyi bıraktık, zamanımızı onla bunla doldurduk ve düşünmeden her sey hakkında hüküm veriyoruz.

    simdi senin yazdığına gelelim, baslıgı 'islamdan nefret etme sebebiyle' açmışsın yazının tamamında Müslümanları elestirmissin * komik olmuş. insanların hatalarını nasıl oluyor da dine mal edebiliyorsun?
    2 tane huur cocugu x ırkından insanlar tecavüz etse 1 kıza, o ırkın tamamı tecavüzcü mü olur?

    umarım derdimi anlatabilmişimdir sen de bunu okursan ve biraz düsünürsün
    ···
   tümünü göster