/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +4 -1
    benim bildiğim ateistler diğer dinlere saygı duyardı böyle dalga geçmezdi bide üstteki adam küfür etti diye anca hakeret eder 2 gram aklıyla yazmışsın. koçum senin derdin islamla herhalde gerçi 14-15 yaşında kendini farklı göstermeye çalışan bi ergen de olabilirsin emin değilim.
    ···
    1. 1.
      -1
      ateist olduğumu kim söyledi yarak ?
      anasını gibtiğiminin bir dalyarağı daha geldi o 2 gram akla sahip olanlardan biriside sensin bunun farkındasın değil mi sevgili huur çocuğu ?

      koçum dediğin adam ağzının ortasına bi çaksa ananın dıbına gireceksin farkında değilsin abisi.
      ···
    2. 2.
      +1
      Ateist olup erdiniz
      Ve islam'la ilgili antin kuntin entryi yazabilirsiniz
      Çünkü arındınız adam oldunuz

      Amk gibik kafalıları

      Adam bunu yazdığında niye atesit değilim demedin ? ha bu arada demek ki tek müslümanlar küfür etmiyormuş değil mi ? :/ bide zaten liseli bi ergen olmasan tanımadığın bi adama böyle küfürler etmezdin cevap verecek bişeyin olmadığı zaman hemen küfürlerle üste çıkmaya çalışman karşıda ki tek bi muhalefet bişi söylese hemen azarlaman zaten ergen oldugunu ispatlar nitelikte * ve eminim ki bu cevaptan sonra yine bişey söyliyemeyip küfürlere devam edeceksin ama sıkıntı yok seni pek takmıyorum zaten de serkan ın falan bunları görmesi lazım
      ···
    3. 3.
      -1
      adam gibi cevap verdikten sonra neden küfür edeyim ki ? Ben sadece hak edene küfür ederim. Sen kalkıp o gibik ergeni savunursan sanada böyle cevap vermem gayet doğal değil mi sence ?
      ···
    4. 4.
      0
      Ulan bana ergen diyosun sadece küfür yazıyorsun, orda bi cevap veremedin yüzsüz arkamdan konuşuyor bide
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster