/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +252 -18
    ırkçılık yapmak istemiyorum ama anlatayım yaşadıklarımı. reelde intikam alamadığım tiplere burada küfredip aciz biri gibi görünmek istemiyorum ama aq:

    7 yaşındayım tam süt çocuğuyum sapına kadarda fakiriz. babam eninde sonunda istediğim topu almış çık dışarı oyna dedi çıktım burası bizim mahalle dedi esmer çocuğun teki topumu alıp gibtirip gittiler.

    bu olay üzerine 3 yıl kendime gelemedim. harbiden o 3 yılı hatırlamıyorum.

    11 yaşındayım aynı çocuğun abisi bigibletimi çaldı. babam gitmiş getirmiş bigibletimi. aynı gün mahalleyi bastılar ölüm kalım mücadelesi verdik aq.

    12 yaşındayım herkesin boncuklu silahı var mahalleler arası mafyacılık oynuyoruz. hayatımın en zevkli günleriydi ama nasıl mutluyum. sonra bu binler mahalleye baskın yaptı ama ellerinde boncuklu silah değil sopalarla. Bizimkiler işin ciddiye bindiğini görüp silahları topladı nasıl ağlamıştım.

    Annem terziydi ilk başlarda sonradan vazgeçti müşterileri yüzünden anlamışsınızdır uyuzlardı para ödemezlerdi veresiye borcunu 3 yıl ödemeyip unutturan vardı.Ama hakkını vermek lazım bir abla vardı o direk verip giderdi parayı almanya da yaşamış 10 yıl eğitimli medeni kürt.

    Bunun haricinde bilyelerimi tasolarımı çalarlardı.bir kez gözüm döndü kavga edicem bunlarla içlerinde onurlu bir serseri varmış siz karışmayın dedi vay aq dedim camon bitch. sonradan durumu çaktım babam geliyomuş uzaktan buda durumu idare etmeye çalışıyomuş.o gece babamdan hayatımın dayağını yedim.

    14 yıl dıbına koyayım hayatımın en güzel günleri tak yoluna gitti serseri oldum şivem değişti karakterim bozuldu. sülaleden bile dışlandım aq.bu anlattıklarım yaşadıklarımın 50 de biridir.

    Sonradan izmire taşındık biraz nefes aldım. özgüven falan yoktu bende kürtlerin her türlü özelliğini aldım özgüvenlerini bir türlü alamadım. Lisede dahi ilk iki yıl kimseyle konuşmadım antidepresan aldığımı sanmışlar halbuki karakterime çeki düzen vermeye çalışıyordum. böyle işte beyler ırkçılık yapmak istemezdim ama kürtlerle 2 hafta geçirin kafanıza sıkacak raddeye gelirsiniz ben yaşadım siz çocuklarınıza yaşatmayın.

    Bu arada asker olacaktım vücutta bir problem çıktı almadılar askere.ruh halim bozuk zaten benden de bir esat oktay yıldıran çıkardı emin olun. neyse iyiki almamışlar.

    edit:atar atmaz 3 şuku geldi ne ara okudunuz amk

    Edit2:Trende girmişim sağolun.bir arkadaş kürtlerin hepsi böyle değil bunun kürtlükle alakası genelleme yapmayın demiş. cevap vermem gerekirse elbetteki kürtlükle alakası yok.ama kürtlerle çok pis alakası var kürtlerin yüzde 90ı böyle inkar edemezsin. insan kendini kendinden olanı eleştirdikçe olgunlaşır ben türklerin kötü özelliklerini de eleştiririm eleştiri çok önemlidir medeni uygarlıklar için.

    Edit3:yannanın teki sen korkaksan Kürtler ne yapsın falan yazmış.be huur çocuğu ne kadar pgibopat ruh hastası varsa geçmişi sorunlu olanlardan çıkar acı çekenlerden çıkar. hepimiz ruh hastası olalım güçlü güçsüzü gibsin o zaman.e hani çağdaşlık medeniyet mutlak adalet.
    ···
   tümünü göster