/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    panik atak için "hala amca teyzede var bende sıkıntı yok" demişin bu ne mal? panik atak zaten genetik bişey. sende 90% panik atak var. ama şöyle de bişe var eğer bi sıkıntıdan dolayı patlamadıysa başka bi sebebi olabilir.
    ben 21 yaşıma kadar panik atak nedir bilmiyodum. annem sıkıntıda kriz geçiriyo, abim asansörde, kavgada, ya da trafikte falan krizler geçiriyo. ben bunların hiçbirinde böyle bişey yaşamadım. ta ki bikaç ay önceye kadar.
    aynı senin gibi nefes alamıyorum, kalbime bişe saplanır gibi oluyo, esnerken tıkanıyorum falan. 1 hafta boyunca gece saat 1-2 arası böyle kriz geçirdim uyuyamadım. en son bi gecede 3-4 saat boyunca can çekiştim, eceli gelen köpek gibi odama kapandım ölümü bekledim ağladım falan, sonra uyandırdım abimi acile gittik. akciğer kalp kontolü yapıldı. doktor bişeyin yok gibtirgit dedi. soğuk algınlığından akciğer spazmı geçirmişim. o nefes darlığıyla paniğe kapılıp kriz geçirmişim. (insan bilmediği şeyden korkar) sonra öğrenir öğrenmez bişeyim kalmadı o anda iyileştim.
    ···
    1. 1.
      0
      beni anlattın gibi bişey oldu panik atak da olabilir evet
      ···
   tümünü göster