/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1176.
    +26
    Yine darmadağın bi şekilde uyandım. Çünkü rüyamda çok mutluydum beyler. Yine çok mutluydum. Çok mutluyduk. El eleydik. insan rüyasında "nolur bozulmasın, bu sefer her şey onun istediği gibi gidecek kimseye bakmıcam kimseye yanlış yapmıcam" diyebilir mi? ben diyorum.

    Bana kalsa, yazıcam. Ama arkadaşlarım yazmamı istemiyorlar. Hem beni, bu olay olumsuz sonuçlanırsa ne kadar etkileneceğimi biliyorlar, hem de artık farklı bi düzenim olduğunu ve üniden bi kızla beraber olmamı istiyorlar.

    Araftayım. Okuyan arkadaşlar her şeyi biliyolar, atladığım hiçbir şey yok.. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten içinizden geçeni, benim için doğru olanı, yapmam gerektiğine inandığınızı söyleyin..

    Uyku arasında uyanırsam, tekrar uyumaya çalışırken "ne olur Gizem'i tekrar göreyim" diye uyumaya çalışıyorum. Düşünmekten uyuyamadığım zamanlar oluyo. Yastığa başımı koyduğu süre ile, uyuyakaldığım süre arasında 2 saat geçiyo. Gün içinde düşünmemeye çalışsam da, uykumda beni buluyo, günümü etkiliyo bu geçmiş.

    Ne yapmalıyım? Yazmalı, çabalamalı mıyım? Vazgeçmeli miyim? Nasıl yazmalı, nasıl çabalamalı veyahut nasıl vazgeçmeliyim..

    Hikayenin ben kısmında artık finale vardık. Devamı sizde, sizin tavsiyelerinize göre hareket etmek istiyoru. Doğru olana yönlendirmeniz dileğiyle.

    Okuyan, şukulayan, emek veren herkese teşekkürler.
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      Amini yurdunu giberim kızın salla gitsin beratın aq böyle sonun da aq
      ···
      1. 1.
        +4
        gizen sevgili yaparsa bu cocuk kendini giber beyler benden demesi.
        ···
    2. 2.
      0
      başgan 5 senede bir sürü tecrübe edindim ilişkimde. sana diyeceğim kız eğer isteseydi seni inansaydı bi ışık verirdi. o yüzden bak yoluna hayatını yaşa
      ···
    3. 3.
      -1
      Panpa gidene yol vermelisin biri gider biri gelir. Selinle ya hiç konuşmicaktın yada herşeyi toparlamışken gamzeye emre mevzusunu anlatmicaktın. Hayatını gamze oluşturmuyo ya ucunda ölüm yok aq.gibtiret. Hayatına yeni birilerini sok.

      Beyler siz siz olun asla bir kıza bağlanmayın aq hayatınızın hatasını yaparsınız
      ···
    4. 4.
      +1
      gamze kim lan daha ismi öğrenememişsin adam nasıl yaptığın yorumu dinlesin
      ···
    5. 5.
      +4
      panpa hikaye boyunca ananı gibtim hakkını helal et...
      ···
    6. 6.
      0
      Panpa olan olmuş hayatına devam et gerekirse profesyonel yardım almaktan çekinme hayat saplanıp kalmak için çok kısa. Çok değil 7-8 ay önce benzerin bi durumu atlatmayı başardım sen de yapabilirsin. Hayatın keyfini çıkarmaya bak. inşallah ilerde yorumları da okuyup vereceğin karardan mutlu olursun.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster