/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1076.
    +17
    bu partın da parçası bu olsun.. https://www.youtube.com/watch?v=Yifz3X_i-F8

    Sık sık Yiğit'i arayıp, Gizem hakkında bilgi aldım. Aynı zamanda maddi durumum doğrultusunda biletleri de kontrol ediyordum. Bulunduğum şehirden onların bulunduğu şehre otobüsle gitmeye kalksam 14-15 saat belki de daha fazla süreceğinden, uçak bileti bakmaya başladım. Haliyle bu, maddi durumu zorlayabilirdi. 1 ay sıktım kendimi. Sevdiğim bir abimden de biraz para istedim. Bileti aldığım gün, son 2 yer kalmıştı uçakta..

    Yiğit'i arayarak bilgi verdim. O da, bileti aldığım gün, Gizem'in doğum günü olduğunu, bunun için de beni havalimanında karşılayamayacağını söyledi. Yurdunun adresini aldım, havalimanından otobüse binip Yiğit'in yurduna, oraya valizleri bıraktıktan sonra da onların bulunduğu cafeye geçecektim.

    Kalacak yerim olmadığı için, Yiğitleri de daha fazla zora sokmamak için, bir kaç saat bulunacaktım o şehirde, dönüşü de bizim gruptan Furkan'ın bulunduğu şehre aldım.

    Büyük gün geldi.Yaklaşık 1 - 1.30 saat süren bir yolculuktan sonra hiç bilmediğim bu şehre ilk adımlarımı bıraktım. Valizimi aldım, Yiğit'e mesaj atıp otobüs aramaya başladım. Otobüse yurdun adını söyledim, orada indirdiler. Valizi Yiğit'in yurduna bıraktım. Bana bulunduğu cafenin adını yazmıştı Yiğit, ama ben yurdun görevlisine nasıl gideceğimi sormayı unutmuştum.. Biraz yürüdükten sonra aklıma geldi, geri dönmek de istemedim. Yiğit de Gizem'in yanındaydı ve riske sokmamak için ona mesaj atamadım. 6. hissime güvenerek yürümeye devam ettim. Fakat uzun bi yürüyüşten sonra hala bu isimde bir cafe bulamadığım için tedirgin oldum, etrafımda insan var mı diye bakındım biraz..

    Karşıdan iki tane kız geliyordu.
    ···
    1. 1.
      +3
      nedense heyecan yaptım
      ···
    2. 2.
      +1
      Türkiye de kitap okuma oranı azmış pehh böyle kitap yazdılar biz mi okumadık herşeyi bıraktım f5 tuşuna basıp duruyorum
      ···
   tümünü göster