/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1001.
    +30
    Yaptığınız yorumlara toptan cevap vermek istedim..

    Final de final diyen arkadaşlar var, 22.30'da geldiğimden bu yana elimden geldiğince yazdım, ayrıca bana gibtir et maçı, yaz diyen arkadaşlar oldu, yazdım. Ama, dün attığım fotoğrafa 466 kişi bakarken, bugün hikayeye tepki verenlerin sayısı bi hayli düştü. 466 kişi, hadi 400 olsun.. gelen yorum bu sayının çok daha altında.. bu benim açımdan üzücü bir miktar. burada bu yaşantıyı boşa anlatmak istemiyorum.

    Benim bu hikayeyi yazma amacım, tekrar ediyorum, hayatınıza dair bir şeyler bulup, çıkarımlar yapmanız ve objektif olarak baktığınız için de beni doğru olana teşvik ettirmeniz. Amacım, inci sözlük fenomeni haline gelmek falan değil, ama en azından okuduğunuzu hissettirmek amacıyla bir yorumu, bir şukuyu fazla görmemek bana da yazma şevki verir.

    bir diğer konu, memleketim, kim olduğum, adım vs vs.. ifşa edecek olsam, baştan zaten söylerdim. ama memleketimden de okuduğum şehirden de hiçbi zaman açık açık bahsetmedim, bu yüzden benden bunları söylememi istemeyin. çok büyük bi şehir değil memleketim, söylediğim takdirde bulunmam da çok zor olmaz. okuduğum şehir, memleketime nazaran daha büyük bi şehir ama, çok da önemi yok şehirlerin ve kim olduğumun.

    okurken, ders alın, böyle bi durumda ne yapmamanız gerektiğini bilin, yeterli. ve finalde, bana ihtiyacım olan tavsiyeleri verin, yeterli.

    söven, hakaret eden arkadaşlarımız da olmuş. ben pişmanım beyler yaptıklarımdan dolayı. her şeyi olduğu gibi, atlamadan yazıyorum buraya, ne hissettiğimi, ne kadar pişman olduğumu okurken az çok anlayabiliyosunuzdur. alkışlayın, tebrik edin demiyorum ama hakaret ederken de bu durumun benim hayatıma ne kadar etki edeceğini bilerek kelimelerinizi ona göre seçin, rica ediyorum.

    Okuyan, tepki veren, yorum yapan, şukulayan, cugulayan herkese teşekkür ederim. Yarın 22.00'da buradayım. Final için..

    Herkese iyi uykular.
    ···
    1. 1.
      +3
      Panpa sonu bekliyorum düzgün bir yorum yapmak için
      ···
    2. 2.
      0
      şuku vermek için üyelik açtım 2 gündür tkaip ediyorum
      ···
   tümünü göster