/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3
    bu çilekçi denen adamın adını duymuştum ama bu sefer bana farklı şeyler çağrıştırdı. içinde bulunduğum amaçsız ve sefalet dolu hayattan kurtulup sokaklarda itibar kazanmalıydım ancak bu şekilde istediğim bir yaşama sahip olabilirdim. beni ezip kendi kabuğuma habseden zalim insancıklardan intikamımı ancak bu şekilde alabilirdim.

    az önce dinlediğim çocukların yanına selam verip bu çilekçi denen adamın(adamın lakabı buna benzer ama sıkıntı çıkmasın diye gerçek lakabını vermiyorum) nerelerde bulunduğunu ve ne tür işler yaptığını sordum
    saçlarının çn tarafını uzatan muallak görünümlü veled
    - sen nabacan lan çilekçiyi senin gibi sümsüklerle işi olmaz
    + kardesim bak adam gibi soru sordum cevap ver dedim. bunun üzerine yanında ki tiki
    - cevap vermesse ne olacak dedi. ulan zaten kafam bozuktu bi de bu binlerin aşağılamalarına hiç gelemem diyerek yumruğu çocuğun ağzına yapıstırdım. cocuk olayın şaşkınlığıyla durağın oturağına çarparak yere düştü. tabi bu kargaşayı gören diğer insanlar yanımıza toplandılar. diğer muallakyede aynısını yapacakken omzumu arkadan biri çekerek beni olay yerinden uzaklaştırdı. sonrasın da olay mahaline polis gelip beni ve diğer 2 muallakyi karakola zütürdü. bi iki ifademizi alıp serbest bıraktırlar.
    bu olaydan sonra kendimi aştığımı ne kadar rahat kavga edebildiğimi anlamıştım. artık hayalini kurduğum hayata adım adım yaklaştığımı düşünüyordum.
    ···
   tümünü göster