/i/Kız Meselesi

  1. 76.
    +62 -8
    gibtiğin için öyle davranıyor dicektim ki bakire yazmışsın. o zaman ağzına verdiğin için öyle davranıyor.
    tamam lan düzgün yorum yapcam. böyle bir durumda bi kız karşısındakinin hayatının erkeği olduğuna inanması lazım ki evlilik istesin. buna da onu sen inandırmışsın. o da şöyle: daha önce yaşamadığı şeyler yaşatmışsın. zütten gibmiş olabilirsin, ağzına vermiş olabilirsin, yada yalamış olabilirsin vs.. yani yapmaktan normalde pişmanlık duyacağı bişey yapmışsın kıza. o da vicdanını rahatlatmak için "evet ben bunları onunla yaşadım çünkü o benim hayatımın aşkı" diyor sürekli kendine. buna inanmak istiyor.
    şahsi yorumum: karşında gerçekten evlenilecek bi kız var. hatta onu kaybedersen ömrünün sonuna kadar başını taşlara vuracaksın. hatta belki ayrılsan intihar eder amk hiç belli olmaz. bence kaçırma bu kızı. gerçekten evleneceğinize inanması için bi yüzük takın. evlilik için senin okulunun bitmesini ve askerden dönmeni beklemeniz gerektiğini söyle.
    tabi daha gencim ne evliliği amk da diyebilirsin. ama çok değerli bişeye sahipsin ve farkında değilsin. ömrünün sonuna kadar seninki gibi bir aşk arıyor insanlar ve sen salak gibi onu kaybetmenin eşiğindesin.
    eyyorlemem bu kadar. iyice sözlüğün güzin abisi oldum amk.
    ···
   tümünü göster