/i/Tespit

  1. 1.
    +20 -11
    bu ergenler anasını babasını sevdiğinden çok bu dizileri sever ve över
    aynı zamanda bunlar takımda tutar.
    siyaset onların işidir. 20 yaşında dıbına koydumun oğlu dünyanın sırrını çözmüş gibi siyasetle ilgili konuşur ne yarram anlıyorsa.

    bırekin beed ağbiii efsaneeeee uyuşturucu filmi uyuşturucu yapıyolar efsane ağbii
    pırizın bırek abiiii sırtında kaçış planının döğmesini yaptırıyor abi adam efsanee

    yani Sen ben etkilenmeyiz ama özenti liseliler ergenler etkilenir ve zaten etkilensinler diye yapıyorlar. Yeni Dünyanın reklam şekli artık böyle.

    başroldeki abi başarı, para,sex hiç birşeyi umursamayan, zeki,yakışıklı, cool,ateist bir abi olur genellikle. felsefik konuşmalar yapar. dinleri küçümseyen insanın evrimin hatası sonucu olduğunu hayvanlardan farkımız olmadığını, insan pigibolojisini vs vs bu tarz karizmatik konuşmalar yaparlar.

    true detective en basiti.

    Ortağı marty hart(ilk sahnede arabayı süren) rust abimizin felsefik konuşmalarından bi tak anlamıyor.Çünkü marty aptal birisi, sıradan birisi bu tarz şeylere kafa yormaz. Marty sıradan polis,tek kafa yorduğu akşam hanımı nasıl kandırsamda benim taş gibi metresi gibsem. Senaristler bu şekil işliyor. Rust abimiz karizmatik cool ama ortağı marty sıradan biri, malın teki. Senaristler bunu gözümüze sokuyor çünkü bi sebebi var.

    interneti okey oynamak, facede karılara mesaj atıp taciz etmek dışında azcık araştırma yapmak için kullanan,az bişey okuyan kişiler cool ateist rust abimizin dediklerini anlıyor. Kendini rusta yakın hisediyor.Biz anlıyoruz ama ortağı marty ve diğerleri anlamıyor çünkü onlar mal.

    işte kurnaz senaristler bize diyor ki Ey izleyici bak sen rustu anlayabiliyosun çünkü sende zekisin sende coolsun sende bilgilisin ama bak marty gibileri anlamıyor işte seninde etrafında marty gibi sığırlar var onlarda seni anlamıyor

    Senaristler altan alta bize bu duyguyu veriyo bizim zütümüzü kaldırıyor.Şimdi çaktın mı davayı?

    bu oç larına bu başlıktada sövdüm buyrun
    (bkz: takım tutan şuursuz fanatikler)
    ···
   tümünü göster