/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +47 -1
    Şuku istemiyorum, okuduğunuzu yorumlarla hissettirin yeter beyler, hikayenin sonunda yanımda olacak olan sizsiniz çünkü..

    Her şey mükemmel bi şekilde devam ediyodu beyler. Denizle her hafta sonu buluşup farklı yerlere gider, whatsapptan kızlara fotoğraf atardık. Doğukan, Gizem ve Nesli seneye kaydını bizim üniye aldıracak, Berkay ve bi iki arkadaş da memlekette kalmıştı onlar da seneye bizim şehrimizi yazacaktı. Zaten Nesli ile Gizem'in dersleri her zaman iyiydi, fakat bunu ailelere söylemek ve kabul ettirmek vardı onu da konuşmak için henüz erkendi. Ama böyle karar almıştık..

    Ve Denizle vazgeçilmez bi oyun bulmuştuk. Sahile gider oturur ve sohbet ederken birbirimize "eğer şöyle şöyle olsaydı ne olurdu, ne yapardın?" tarzında çok değişik sorular sorardık birbirimize..

    bu sorular "eğer bu üniden çok yakışıklı ve aynı zamanda zengin bi çocuk sana aşık olsaydı ve açılsaydı, bunu Berkay'a söyler miydin ve çocuğa ne cevap verirdin?" den başlar, "çok uzun zaman sonra Berat çok güzel bi evlenme teklifi hazırlamış, sana bahsediyo ve senden Gizem'i sürprizi yapacağı yere getirmeni istiyo, getirir miydin?" e kadar giderdi..
    ···
    1. 1.
      +69
      içip içip gecenin bi vakti 1 milyon tl ye zütünü gibtririmisin muhabbetleri bunlar amk
      ···
    2. 2.
      +50
      "Hikayenin sonunda yanımda kalacak sizsiniz çünkü.."

      Çok pis kazık yemiş beyler, ihanet kokusu alıyorum.
      ···
    3. 3.
      +11
      ihanet is coming...
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster