/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +30
    Mezun olmadan önce sınav döneminde de sık sık konuşarak birbirimize moral depolayarak, aynı üniversiteleri kazanacağımızı düşünerek falan geçirdik. Berat da bu dönemde bir başka kızla takılmaya başlamıştı.

    Resmen ben Gizemle yakınken Berat da yazıyordu, ben Gizem'den kendimi çektiğimde ise Berat'la da arası bozuluyordu. Ve tesadüfen aq. Her neyse beyler, okul bitti. Ben ekip olduk dediğim tayfadan Mert ile beraber Gizemlerin oturduğu yere gittim, 3 günlüğüne, aynı ekipten Emre'ye kalmaya gittik. ilk gün görüşemesek de 2 ve 3. günümüz Gizemle birlikte geçmişti ve babası da beni okuldan tanıdığı için bi gün de bizde kalın dedi.

    Gizem yan binada oturan kuzenlerinde kaldı, ben Gizem'in yatağında, Mert de diğer yatakta.. Ertesi sabah uyanıp sahil kenarında Gizem'in hazırladığı bi kahvaltıya uyandık. Her şey o kadar güzeldi ki.. Ailesiyle, akrabalarıyla sohbet ettik, beraber denize girdik, sohbet ederken Gizem "en sonunda gerçekten seninle evlenicem galiba" tarzı cümleler kurmaya başlamıştı..

    Bu arada her erkeğin kafasında doğru kişi tanımı vardır ya beyler, benim için de Gizem o kızdı artık. Aileme benzeyen bi aile yapısı, yalansız ve düzgün bi karakter, temiz bi geçmiş, gururlu bi kız.. Aynı zamanda da çok güzel.. Tüm bunlardan ona da bahsetmeye başlamıştım, senden hoşlanıyorum, seni seviyorum dememiştim ama ona kafamdaki doğru kişi olduğunu söylemekten çekinmiyodum.
    ···
   tümünü göster