/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +69 -11
    olum çok dertliyim yardım edin, taşak geçmeyin ne olur.
    ben 24 yaşında istanbul'da hatrı sayılır bir üniversiteden yeni mezun olmuş, varını yoğunu istanbul'da yareninin yanında kalabilmek amacı ile ortaya koymuş bir adamım.

    kız arkadaşımla geçen 4.5 yılın ardından son zamanlarda bunun bana soğuk ve umursamaz davranışlarıyla karşılaşıyordum. o özel bir firmada işe başlamıştı ama ben henüz tutunamamıştım, kpss'ye hazırlanıyordum ailemi zorla ikna ederek bu şehirde. kıt kanaat geçinip, sabahlara kadar insanların pisliklerini, boşlarını temizleyerek hem de.

    ben bunca çaba içerisindeyken, kız arkadaşım devamlı sen ne zaman bir baltaya sap olacaksın, beni bu halle mi gelip ailemden eş olarak isteyeceksin diye iğnelemeler yapıyordu. oysa ki tüm çabam, ailemden uzakta kalmayı, maddi tüm imkanlarımdan vazgeçiş tercihim onun içindi.

    derken dün akşam ekstra bir site üyeliği için mail adresi gerekti ve kız arkadaşımınkini kullanayım dedim benim adresimden üyelik almış olduğum için önceden. hiç adetim değildir kesinlikle ona ait adresleri irdelemek. aktivasyonu yapmak adına girdim. girmez olaydım..

    bu çalıştığı firmada biriyle cinsellik dolu sohbetlere kadar girmiş. üstelik kim biliyor musunuz o şerefsiz ?
    bizim bir nevi tanışmamıza vesile olan, benim bu memleketteki en güvendiğim insan. kız arkadaşımı işe bile onun vesilesi ile soktuk.

    şöyle bir cümle okudum ve dünyam başıma yıkıldı:

    senin sözde erkeğin de şu sınavda bir halt yapamasa da artık daha fazla gece geçirebilsek.

    ben şimdi ne yapayım ? kendimi mi öldüreyim, onları mı öldüreyim, ne yapayım ?
    ···
   tümünü göster