1. 26.
    +9
    Başın sağolsun panpa benide 6 yaşında peder terketti o dönemin sıkıntısı karakterine yansıyor amk. 15 yaşımda pederle görüşmeye başladım sadece 3 yıl dayanabildik birbirimize geçen ay harçlık istemeye gittim. 18 yaşına geldin hala baba parasımı yicen dedi gibtiri çekti. Lise bu yıl bitti üniversite olmadı bu yıl birdaha gircem. Şimdi bide iş arıyorum amk. Hayır sigara dışında başka birşeye tek kuruş vermiyorum masraflı biride değilim bunları neden buraya yazdım bilmiyorum ama. Buradan çocuklarını başka bir kadın uğruna terkeden babalara sesleniyorum alayının anasını bacısını halasını gibiyim amk.
    ···
    1. 1.
      +4
      insanları sevmiyorum kendimide sevmiyorum salak insanlar benden daha mutlu oluyor benim hakettiğim yerde gerizekalı ve yağcı şerefsiz insanların olması koyuyor.
      ···
    2. 2.
      +5
      Panpa bende babamı 14 yaşımda felan tanıdım 1ay bile sürmedi kavga ettik senin gibi çocuğum yok dedi o an öz babam terk etti beni ve yanımda sadece sokak köpeği vardı.o zamanki kadar hiç ağlamamıştım ama babamı sevdiğimden felan değil ama hayatım boyunca terk edilmek çok koymuştu çocukkende dışlanırdım şimdi insanlarla iletişim kuramıyorum terk edilmekten korkuyorum ağladım ayol iyi geldi
      ···
      1. 1.
        0
        Boşver kardeşim benim ailem 15 20 metre uzağımda şuan ama beni 1 gram sevmiyorlar gidicek yerim olsa durmam hayat hergün darbesini çakıyor birgün başaracağım buna eminim umarım geç olmaz.
        ···
      2. 2.
        0
        Umarım panpam ben seviyorum aslında yaşamımı eğer böyle olmasaydı ben ben olmazdım kezban olurdum mhtemelen
        ···
   tümünü göster