/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    Hdp ve akp aynı zihniyette iki partidir. Nasıl derseniz şöyle bir akpnin kuruluş dönemine göz atalım

    Akpnin kuruluş döneminde nasıl zorluklarla başaçıktığı apacık ortadadır. Erdoğanın hapis cezası, siyasi yasaklı olması bunlara birer örnektir.

    Çok özgürlükçü bir yapıda kurulan AKP üniverstelerde ve mecliste türban takan kadınlar için siyasi açıdan cok uygun bir parti cemaatle olan yakınlığıda bu siyasi partiyi dindar kesim için eşsiz kılıyor.
    Dönemde tutuklanan türbanlı gençler ve dexer şuan gücün ve kuvvetin simgesi ama işte tam da burada işler değişiyor Cemaat ile yakın olanlar Fetullah gülenin dizinin dibinden ayrılmayanlar Tomaların önünde namaz kılanlar gücü ve itibarı görünce zalimleşiyor.

    Bu olaylar neticesinde güçleneler gücü eline alınca sebebi bilinmeksizin cemaate kafa tutmaya başlıyor. Akabinde cemaat karşılık veriyor kasetler yayınlanıyor. Şimdi Hdpye gelelim

    Hdp'de çok özgürlükçü barışçıl bir parti görünümünde ama Pkk ile olan yakınlığ tartışılmaz ayrıca ülkemizde ki kömünist kesimden de destek görüyorlar. Aponun dizinin dibinden ayrılmıyorlar hatta bu parti aponun projesidir ve ayrıca aponun heykelini dikeceklerinden bahsediyorlar. Kürt kökenli insalara haktanıyacaklarını anadilde eğitim vs. gibi politikalar vaat ediyorlar.

    Peki bu siyasi parti güçlendiğinde ne yapabilir. Fetulla gülenin dizinin dibindenn ayrılmayan dexer gibi aponun dizinin dibinden ayrılmayanlar apoya kafa tutar mı ? Cemaate yaplanları Pkk ya yapar mı ? ya da tam destek gördüğü komünist birliklere mi sataşır.

    iki partinin bir birine benzerliği o kadar açıktır ki ikiside terör eylemlerini bitirmek ister Ama akp işid!in kucağından kalkmak istemez nede hdp pkk ile bağını koparmak ister.

    Tayyip dönemde en büyük servetinin bir yüzük olduğunu söyler bilinki dexer zengin olmuşsa haram yemiştirder ki doğruda ayakkabı kutularını hala hatırlıyoruz
    ···
   tümünü göster