/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +4 -3
    sol=pkk'mı la embesil. daha sağın solun ne olduğunu bilmiyorsun amk. bu kafayla sağ da ışid oluyor. o halde memleket sagcı-solcu komple terörist amk.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      sol geleneği kolay kontrol edilebilir bir grup daha öncede girdiğim gruplar. Anlayışlarını kolay bir şekilde değiştirebilirsin çünkü belli bir prensiplere bağlılar. Görüş ayrılığın olamaz o ortamda Beyin yapıların hepsi aynı olduğu için kolay kontrol edilebilirler
      ···
      1. 1.
        0
        bu onları komple terörist yapmaz. ona bakarsan, sağcıların da önünde kuran sallayıp bakara makara dedinmi kölen oluyorlar. çoğu aynı fabrikadan seri üretim çıkmış gibiler. ayrıca sorgulama diye bir şey sıfır.
        ···
      2. 2.
        -1
        ne alakası var sağcı kesim deidğin zaman büyük bir kitleyi kapsar aklına sadece MHP geliyorsa o da işte senin cahilliğinden dolayı sol kesin belirli örgütlere bağlı TKP,DSP,CHP gibi tabi KÜRT kesimi vardır o da içlerinde bölünüyor ama hepsi tek bir amaca bağlı şimdi sana Sağcı kesimi anlatsak başlarım cemaatlerden çıkarım AKP den uzun konular ama kısaca ben noktayı koymak istedim.
        ···
   tümünü göster