/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +2 -2
    Gerizekalı koyun kafalar. dıbına koyduğumun salakları bak isterse ülkenin heryerinden havaalanı marmaray fışkırsın gene de ülkenin dışa karşı bağımlı olduğunu değiştirmez! Yok ev yapılıyor yok şu yok bu yapılıyor ama bilim yapılıyormu? Kendi arabamızı silahımızı yapacağız demeyin yannan yaparsınız. Daha motor yapamadan helikopter yapma teknolojisine ulaşmayı unutun zaten. Yapardakta biz yapmış olmayız abd israil yapar. Gelecek 20 yıl bu ülkede bilim olmayacak bunu söyleyeyim!

    Gelelim 2. Konuya
    Ulan ne kadar bağnaz sığ insanlarsınız ekmeğin 40 kuruştan 80 kuruşa geldiğini benzinin ne kadar arttığını doların tavan yaptığını göremiyorsunuz? En çok size bu zihniyeti yerleştiren insanları öldürmek istiyorum! Bak ülkenin gelişmişliği binaların yüksekliği ile değil halkının zenginliği ile ölçülür!

    Samsung un yıllık kazancı türkiye nin harcadığı paradan daha yüksek lan. Senin yediğin 10 kr luk sakızın 6 kr u devlete gidiyor oysaki. Maaşının %40 ı kafadan vergi. Aldığın eşyaların %60 ı vergi sen hala neyin kafasındasın? Devlet sizi bizi gibiyor! Sadece akp hükümeti değil bütün devletler. Ama diğer devletlerde halk daha refah içinde. Sizin ise ağzınız kokuyor ve hala devlet te devlet! Diyorsunuz. Bu fikri kaganıza yerleştiren huur çocukları var. Bunu bilin.
    ···
    1. 1.
      +2
      iyi gidiyodunda sonradan sıçtın batırdın
      ···
    2. 2.
      0
      Hayat felsefem pnp sonradan sıçıyom işte
      ···
   tümünü göster