/i/Tespit

  1. 1.
    +40 -2
    Normal Osuruk : Gelmesine yakınken geldiğini hissettirir, züt deliğine hafif baskı yapar, kişi isterse çıkar, istemezse geri döner. Hafif bir kokuyla birlikte çok kişili alanlarda çabucak yok olup gider.

    Rahatlatan Osuruk : Osuruk tüm bağırsaklarda hissedilir, yüksek gürültü ve hafif bir kokuyla çıkar. Osuruğun her anında artan bir rahatlama seviyesi olur.

    Bordo Bereli Osuruk : Üst düzey bir sessizlikle züt deliğini ısıtarak çıkar. Kokusu ortalama bir mekanın tümünü yayılarak sarar.

    Sahtekar Osuruk : Normal osuruk gibi hissedilir ama çıkartıldığında beklenilen hava değil yarı sıvı tak dışarı çıkar.

    inatçı Osuruk : Osuruk karnın hemen altında hissedilir, bazen züte yakın hissedilir. Kolay çıkacak gibidir ama kişinin üst düzey ıkınmalarıyla yavaş yavaş çıkar. Tek seferde çıkmaz, nefeste düzensizliklere yol açar.

    Yakıcı Osuruk : Sesli ve sessiz çeşitleri vardır. Kokusuzdur yada çok az kokusu vardır, çıkarken ve çıktıktan sonra bir süre züt deliğinde yanıcı bir his bırakır.

    giborsky Osuruk : Normal osuruğa çok benzer. Sesi hızlıca geçip giden bir helikopteri andırır.

    Haberci Osuruk : Osurduktan sonra arkasındaki takların yolunu açar. Sessiz veya çok az seslidir. iyi niyetli osuruktur. Uzun süreli olursa kokulu olur.

    Zorla Osuruk : Özel bir yeti gerektirir. Aslında osuruk yokken domalma, çömelme gibi pozisyonlarda ıkınarak olmayan osuruğu çıkartmaktır. Kokusuz olur.

    istemsiz Osuruk : Osuruk geldiğini hissettirir, kendi kendine çıkar ve gider. Ortalama bir sesi vardır.

    Yoklayan Osuruk : Osuruk gelir, geldiğin hisettirir fakat osurmaya olanak sağlamadan geri döner. zorla osuruk yöntemi haricinde hiçbir şekilde çıkmaz.
    ···
   tümünü göster