/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 4001.
    +69 -5
    Hocaya kağıttan bahsedemeden yine bir şeyler okuyup üflemeye başladı ve kağıtlara bir şeyler yazdı. Bana senin evliliğin tek taraflı bitmiş dedi. Nasıl bir şey bu tek taraflı bitmesi nedir hocam dedim. Zuzumbilesi için ben bir heves gibi bir şeymişim. ilk başlarda bana musallat oldukları zaman kendi aralarında beni öldürmek için karar almışlar. Ardında da zuzumbilesi bana aşık olmuş ve beni korumuş kollamış ve sonunda benimle evlenmiş. (Bu kısımları zaten biliyordum, fakat beni bıraktığını bilmiyordum.)Onlarda aynı biz insanlardaki gibi evlilikten cayabilir ya da terk edebilirler. Aslında bu pekte umurumda değildi…
    Hocam peki bu evlilik bitti ise beni bıraktılar mı yani dedim. Hoca o zaman, tam tersi şimdi senin peşini bırakmayacaklar. Sana ızdırap verecekler dedi. Bu işten kurtulmak için sana reçete yazıyorum dedi. Oturdu kağıda yine bir şeyler karalamaya başladı. Bir süre bekledikten sonra işin sonunda 2.100 tl alacağını, ben yabancı olmadığım için benden 2000 alacağını söyledi. Ne samimiyetimiz olduysa benden 100 tl almayacakmış.Ne diyeyim Allah razı olsun dedim. Hoca yanında ne kadar para ver dedi. Benimde yanımda yaklaşık 300-500 Tl arası bir para vardı, tam net hatırlamıyorum..
    Bende şu an yok hocam yarın babamdan isterim dedim. Fakat hocanın bu şekilde para istemesi, Hocanın ne olduğunu ap açık göstermişti. Belki beni kurtarsa ve sonra para istese 5000 Tl de verirdim, yeter ki kurtulsaydım… Hoca ya sonra bakarız der gibi bir babamı arayayım dedim oradan ayrıldım.
    Babamda artık ne kadar bıkmış ise para göndereyim ver dedi. Ama hocanın aşırı samimiyetsizliği beni ondan buz gibi soğuttu. Gerçekten bir şey yapacaksa da artık yapmasına gerek yoktu. Babama bu hoca bizim hocadan da beter dedim. Babam da gel o zaman başka hoca bakalım dedi. Bu Hocalardan bir umut olmadığını konusunda artık emindim. Tek yapmak istediğim dedemin kağıda neler yazdığıydı. Adıyaman dan ayrılmadan yine bir hoca bulup, en azından bana kağıtta yazanları açıklamasını isteyecektim.
    ···
    1. 1.
      +79
      Yenge gönül eglendirmis ama sen unutamamissin kanka, nickinden belli herşey ajdjags
      Edit:Çok taşak geçtim inceden tırsıyorum amk
      ···
    2. 2.
      +67 -1
      Bir anlık hevesmiş diyenler şaşsın
      Aşkımız yıllarca sel olup taşsın
      Darısı her seven gence bulaşsın
      Gelinliğinle gel bir kuğu gibi zuzumbilesi
      ···
    3. 3.
      -2
      yenge bile dayanamamış bu oç' nu terk etmiş ya biz ne edek
      zıtra nerde kaldı lan gawat hani gelecekti hani ha şerefsiz
      ···
    4. 4.
      +9
      Vay mk zuzu huuru gönül eğlendirip ortadamı bıraktı. Şerlide olsa bütün kızlar aynı gömdüklerim bari sende gibip hamile bıraksaydın panpa çocuğun kabile reisinin torunu olacaktı anasını ağlatırdın ortalığın. . s.s
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Hee iyice geym of tronsa dönsün hikaye
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster