/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9 -4
    Yine bir otobüs hikayemi anlatıyorum ama bu seferki muhtemelen sonuncusu olacak. Hafiften uzun olduğundan 2 parta böldüm gelen olursa diğer partı yollarım. imla hatalarına takılmayın telefondan yazdım amk.

    alın size part 1 =
    Geçenlerde yine bindim otobüse. olacaklardan habersiz boş bi yere oturdum. yanımda sürekli öksürüp sümküren bi kız oturuyordu. neyse işte 5-10 dakika sonra otobüs baya dolmaya başladı. koridor tarafında oturduğumdan insanlar geçerken deyiyolardı her zaman olan normal bir şeydi takmıyodum bende.ama bu seferki biraz farklı gibiydi omzuma biri yaslanmıştı resmen yine tüm iyi niyetimi kullanaraktan takmadım. ama ben tepki vermedikçe daha da baskı uyguluyordu resmen dayıyordu. ulan insanlarda haysiyet kalmamış bari erkeklere yapmayın diye söyleyeceğim sözü hazırlayarak soluma döndüm. birde ne göreyim?! Dilberay tipli bi kadınımsı sırıtarak bana bakıyor. Şok oldum beynimden aşağı kaynar sular döküldü. önüme döndüm ama bu devam ediyor bende şoktan dolayı tepki veremiyordum. işte o sırada beynimin içinde hepimizin bildiği Dilberay'ın "tavukları pişirmişem.." şarkısı çalmaya
    başladı. Fiziksel baskı yetmemiş pgibolojik baskıyla mesaj vermeye de başlamıştı. şarkı sürekli devam ediyordu sonunda baskılara dayanamayıp başımı öne eğerek ağlamaya başladım.
    ···
   tümünü göster