/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +98 -25
    erken boşalan panpalarımın artık üzülmelerine gerek yok. sex te 40 dk giden birşey buldum başka hiç biyerde yok bizzat kendim test ettim 40 dk boşalmadım. partnerim 2 kez geldi bende hala tık yoktu gayet rahattım ve 45.dk da inanılmaz bir zevkle boşaldım. bir taktik vercem inanmayan 31 çekerkende deneyebilir. ama 70 rez e anlatırım. yalanım varsa huur çocuğuyum o kadar açık ve net konuşuyorum.

    Edit: 70 rez gelirde anlatmazsam sözlükteki herkes bundan sonra bana huur çocuğu diyebilir serbest. risk budur amk.

    EDiT: beyler bakıyorumki başlık tutmuş. Trende girmişim ama ben bu başlığı trende girmek için açmadım. Sadece biraz ilgi görsün ilgilenen varsa anlatayım diye 70 rez dedim . o bakımdan anlattıktan sonra trendden gidebilir sıkıntı yok . neyse alt editte anlatıyorum ozaman.

    EDiT ANLATIYORUM BEYLER:

    ilk olarak bir eczaneye gidip "Anestol Pomad" adlı kremi istiyoruz. 3 lira falan bişey. Kullanacağımız krem bu.

    Ne için kullanılır : beyler öncelikle şunu söyleyeyim bu krem basit yaraları iyileştirmek veya acıyan biryerini uyuşturmak için kullanılır . benimde aklıma bunu cikste kullanmak geldi denedim çok faydasını gördüm fakat ben anlatıyorum sadece yani deneyip denememek size kalmış.

    Nasıl kullanılır: bu kremi sakın olaki penisin komple vücuduna sürmeye kalkmayın yoksa kalkmaz rezil olursunuz. O bakımdan ciks yapmadan (burası önemlidir ) 20dk önce sadece penis kafasına ve kafasının altına sürüyosunuz. O verdiğim dakika gerçekten önemlidir. Yoksa işe yaramaz. Sürün 20dk bekleyin ve boşalmaktan korkmayın. En az 40 dk gideri var. Denenmistir test edilmiştir. Hayırlı işler.
    ···
   tümünü göster