/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -4
    Bi yere çağırarak alttakileri yüz yüze söylemeyi planlıyorum. Şu sıralar kimsem olmadığı için sizden yardım istiyorum panpalarım. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
    hani seni rüyamda gördüğümü söylemiştim Dipnot:in dişçiye gittiğin gün. nasıl bi rüyaydı biliyo musun, bilmiyosun. çok güzeldi, resmen uyanmak istemedim rüyadan ama her güzel şey gibi o da bitti.
    rüyamda bi okul vardı, bina atatürk'tü (eski okulumuz) ama bahçesi biraz farklıydı. ben bizimkileri bulmak için tavafa başladım. kızlar olarak siz de oturuyordunuz okulun arka tarafında. sonra ben size doğru yaklaşınca sen ayrıldın ve benim önümde yürümeye başladın ben sana yetiştim yan yana yürümeye başlıyoruz. sen benim solumdasın, senin sol tarafında da su yolu var çöküntü oluyo ya. sen dengeni kaybedip oraya basar gibi oluyosun. ben seni belinden tutuyorum. elim o şekilde devam ederken sen de beni belimin üst tarafından tutuyosun. birkaç adım sonra ben "seni seviyorum" diyorum. sen de hafif sesini incelterek "bunu bu zamana kadar fark etmediğimi mi sanıyosun?" diyosun. tam sarılacakken rüya bitiyor, kavuşamıyoruz. rüyada olmadı ben de gerçekte şansımı denemek istedim ehehehe.
    şaka bi yana iSiM seni seviyorum. çok daha önceden itibaren seviyordum ama bastırabiliyordum bu duyguyu, başkalarını yerine koymayı başarabiliyordum. lakin bu rüyadan sonra bastırılamaz oldu. iSiM sevgilim olur musun?
    Dipnot: rüyada görme falan reel.
    ···
   tümünü göster