/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +16 -9
    Bu aracı beğenmeyip sadece kimin yaptığına bakarak tak atacaklar. Yerlilik yüzdesi tartışılacak. Yüzde 99 yerli olsa bile , yüzde 1 lik kısmı en önemli kısmı olacak ve "asıl orası yerli olmalıydı tü gib gibi" olacak.

    Tüm Dünya'da hemen hemen hiç bir marka yüzde yüz kendi üretim yapmazken, motoru başkasından ,elektrik aksdıbını başkasından alırken bu muhabbetler devam edecektir.

    Malezya'nın protonu var, iran ın samand ı var diyenler onların hangi modelden devşirme olduğuna bakmayıp "onların bile var" diyecek ,bizim Aracın başka modelden "çalıntı" olduğunu söyleyecekler.

    BEN BU ARACA "BIZIM " GÖZÜYLE BAKIYORUM. UMARIM ADAM GiBI BIŞEY ORTAYA ÇIKAR ,FIYATI DA MAKUL OLUR. ŞU KUŞ SERILERINDEN VS KURTULURUZ.

    Olur da görürüz Inşallah bu aracı!
    ···
    1. 1.
      +6
      Ulan bizim halkımız 1980li yıllardan beri sözde yerli üretim olan sahinle doganla gecistirilmis üzerinden para kazanılmış kandırılmış millet ne bekliyosunuz amk atıyorum 1991 doganla 2000 model doğan arasında ne fark var bi makyaj amk ama bizim milletimize gel sor amk bizden bisey olmaz bu gidişle gozumuzu acmamiz lazım bu saatten sonra da o kadar otomobil devi firma varken bize %0.1 lik pay bile düşmez kusura bakmayın bu işin fiyatlada alakası yok bakın tataya 2000-3000 euroya araba çıkardılar noldu hiç bisey geçin bunları geçin ...
      ···
    2. 2.
      +2
      2000 model de katalitik Konvektör ve enjeksiyon sistemi var + hidrolik direksiyon
      ···
   tümünü göster