/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +32 -11
    ak züt kılları yine gündem değiştirme peşinde her zamanki olay... cibileyetini gibtiğimin ak züt kılları
    ···
    1. 1.
      +2 -5
      Asil sizde sorun var amk. Ne yapsalar bir sey buluyorsunuz. Adamlar araba yapar cakma dersiniz. Kopya dersiniz ama cinlilerin bu hale nasil geldiklerini bilmezsiniz. Amk cahilleri gidin aratirin biraz. Bmw nin yerlilik orani bile %60 degildir.
      ···
      1. 1.
        +8 -3
        dıbına koduğumun cahil züt kılı. ortada çinlilerin yaptığı gibi bir kopya bile yok amk. 5 yıl önce tarih olan bir arabayı gümrükten alıp üzerine kamuflaj çekmişler. anca senin gibi cahil huur çocuklarına yerli araba diye yutturuyorlar. züt yalamaktan sararmış dişlerinizi yıkayın amk. sözlüğü leş gibi kokutuyorsunuz.
        ···
      2. 2.
        +1 -3
        Amk cahili. Teknolojiden anlamayan adam gelmis birden teknoloji profosoru kesilmis. Zaten amerika bu ise ford mondeo ile basladi demi gibtigim. Almanya zaten direkt bmw i8 ile basladi demi evveliyatini gibtigim. Biz burda bir sey soylerken sizin gibi bos atmiyrouz. Git biraz oku. Cinliler ne yapmis git oku ama senin gibik beynin ne alirki. Daha bu aracin prototip oldugunu goze almadan gibi bir yorum yapiyorsunuz. Daha grlistitilme asamasi var.
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        bana cahil diyen yavşağa bak hele. sen zütünde kısa donla dolaşırken ben teknoloji editörlüğü yapıyordum. hırsızların foyası ortaya çıkınca senin gibi züt kılları da hemen bitiveriyorlar. be dıbına koduğumun yavşağı. hani nerede lan almanlar gibi kendi ürettiği prototipi? amerikadan lisansını aldığı arabayı satamayınca 5 yıl önce çöpe atan rusun sıçmığını paketleyip yerli oto diye yutturmaya kalkanların zütünü yalayacağına, önce git prototipin ne olduğunu öğren amk yobaz cahili.
        ···
      4. 4.
        +1 -1
        Teknoloji editoruymus. Daha inciye zor giren amk cahilinin tekisin. Yobaz diye guya uste cikmaya calisan cahilin tekisin. gibitigim bu ise daha yeni giriyoruz sanki almanlarin yaptigi ilk prototip aracin hepsi kendilerine aitti. . zaten diger ulkelerde ikk basta ferrari yaoti demi evvaliyatini gibtigim. Herkes ilk basta gibik arabalar yapti sonra kebdilerini gelistire gelistire bu hallere geldi ama sizin su siyasi duygunuz bunu gormenizi engelliyor. Azicik milliyetcilik duygusu olsun. Tasarimi ozelllikleri tamqmen ayni olsun ne farkedecek bizim ulkemizde uretildikten sonra. Para baskasina gitmeyecek bizim aramizda dagilacak ama sende bunu anlayacak kafa nerde amin evladi. Ancak bos bos ithamlarda bulunursun.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster