/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +2
    bölüm 5 ilk cinsel deneyim

    Gülşahla masal gibi bir birliktelik yaşıyorduk. Sanki birbirimiz için yaratılmıştık. Hangi konu olursa olsun aynı fikirlere sahiptik.Öyle güzel zaman geçirdik ki anlatamam.

    Tabi bir süre sonra o güzel günlerimiz sona erdi. Gülşah bana karşı tersleyici bir tavır almıştı. Sebebini dahi bilmiyordum ve bu durum beni gerçekten üzüyordu. Nedenini sorduğumda eften püften cevaplar verip geçiştiriyordu.

    Bir süre zamana bıraktım ve düzelmesini bekledim ama düzeleceği yoktu.Bu durum beni derinden sarsmıştı erdemle her gece içiyorduk. Artık alkolik olma yolunda ilerliyordum.

    Birgün biramı açmış sahilde oturuyorum bir baktım karşımda gülşah.Öfkeli bir biçimde bana bakıyor.ilk önce halisünasyon görüyorum sandım ama bir birayla bunun olması imkansızdı.Ne istiyorsun diye sordum. Bana baktı ve biz ne zaman birlikte olacağız diye sordu.-Zaten birlikteydik ayrılmayı sen istedin dedim biraz ağlamaklı.-O anlamda değil salak cinsel birliktelikten bahsediyorum dedi.

    işte o an kalp atışlarım acayip hızlandı ne diyeceğimi bilemedim kalkıp dudağına yapıştım.oda aynı şekilde karşılık verdi ve yarım saat öpüştük. Devamında bizim çardağa zütürdüm onu yolda bime uğrayıp 3 kutu kondom aldım.

    Boş bir ahır buldum ve içeri girdik. Gülşahı tuttuğum gibi samanların üzerine fırlattım ilk önce dudağına hafif öpücükler kondurdum, ateş gibi yanıyordu. Hızla üzerindeki tişörtü çıkardım ve dil darbeleri atarak aşağıya doğru inmeye başladım. Artık can alıcı noktaya çok yakındım. Hafif kasılmalar yaşıyor ve inliyordu. Düğmeyi açıp yavaş hareketlerle iç çamaşırını sıyırdım. Birde ne göreyim 25 cm lik bir yarrağa sahipti gülşah. işte o an beni ensemden tuttuğu gibi bastırdı. Direniyor fakat engel olamıyordum. Ağzıma girmişti birkere. Gırtlağıma kadar değdiriyordu ve midem bulanmaya başlamıştı.Bir süre daha devam etti, kusmam bile ona engel olamadı. Sonra üstümdekileri zorla çıkarıp 1 saate yakın beni zütümden gibti. Evet sözlük, öyle acı çektim ki.zütümdeki izler halen durur. Ağzıma yüzüme boşalıp beni bir paçavra gibi o ahırda bıraktı sonra.

    işte o gün ilk cinsel deneyimimi yaşamıştım
    ···
    1. 1.
      0
      Lan
      ···
    2. 2.
      +2
      Hoşt ulan
      ···
    3. 3.
      0
      Hasgibtir ciddiye alıp okudum a q gülşahın yannanı ahhahaah
      ···
    4. 4.
      0
      gülşahında amk seninde amk piiiççç
      ···
    5. 5.
      0
      yanlışlıkla okudum dıbınakoyayım ya
      ···
    6. 6.
      0
      Yanlışlıkla okudum dıbına sokayım.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster