/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +8 -3
    bolum 4 - ilk ask

    simdi beyler. orta 2 deydim bi gun bi baktım bi kız ama nasıl guzel anlatamam. inanılmaz. bildiginiz nefesim kesildi. acaip oldum yani.

    hergun kovalıyorum tanısmaya calsıyorum falan her aksam saatlerce yatagımda planlar yapıyorum falan olcak gibi degil. sonra bir gun hala en samimi dostum olan erdem' le kızın aynı serviste oldugunu kesfettim. dedim erdeme abi bole bole ben bu kız icin olurum de oldururum de durum cok ciddi. tansıtır bizi dedim.

    erdem okuzu gitmis ertesi gun kıza yusuf senden hoslanıyor falan demis. kız da direk o kim ya sssss falan demis yol vermis bana gıyabımda.

    ben yıkıldım tabi bunları duyunca. ole bole hayatım gibilmedi. ben bi tribe girdim bi kotu oldum gorseniz casablanca yı yeniden cekiyorum sanırsınız.

    o donemde tabi o moral bozuklugu ile doom metale dustum. kıyafetim sole:

    beyaz gomlek, icinde siyag tshirt, gomlegin ustunde siyah hırka, berdeyse bogzasıma kadar inen bi kravat, gri kumas pantalon. tam bir serseriyim yani. kulagımda kupe falan saclar bole uzun..

    kulagımda surekli kulaklıklar.. yanımda en az 10 tane kaset tasıyorum. iste anathema dimmu borger moonspell fatih erdemci ilhan irem umit besen falan..

    hic durmadan depresif sarkılar dinliyor. kızı izliyorum. kızın gibinde bile degil. kız kac kisi ile cıktı gozumun onunde. tabi kız populer bizim donemin en guzel kızlarından birisi..

    ben ise olup bitiyorum beni sallayan yok.

    neyse ben oldum olası tutumlu olmusumdur beyler. bole bayramda aldıgım hrclıkları falan dolar mark altın yapıp odamdaki bi klutuda saklıyorum.. bu bilgi dursun bi kosede..

    neyse ben bole lise 1 e kadar izled,im bu kızı. 3 sene boyunca hergun o kızı dusundum her aksam o kızın neden bana bakmadıgını dusundıum ve muzik dinledim. rezil bi donemdi.

    o donemin en onemli sarkısı angelica yıdı benim icin..

    sarkıyı surdan dinleyebilirisniz:

    https://www.youtube.com/watch?v=uLhDsTUB-VQ

    neyse ben baktyım olcak gibi degil harekete gecmeye karar verdim. kıs basarı diye bir dersaneye gidiyodu. ben gitmiyorum dersanetye falan. ama ogrendim cıkıs saatlerini. her hafta istisnaız yarım saat cıksıta bekliodum denk gelir miyiz diye. planım su. cıksıta denk gelicez. ben konsucam aa ben de o tarafa gidiyorum dicem ve kızla yurucem.

    haftalarca bole bekledim. sonra cat bi gun gercekten kız cıktı ve yalnızı. ben direkj yanına gitim. iste naber vs. muhbbetinden sora nereye dedim eve dedi. nerede evin dedim iste tarif etti. ben aa ben de oraya gidioyum dedim. biz dakikalarca yuruduk...

    ev,ine bırkatım sonra gib gibi bilmem kac kilometre geri yurudum eve gitmek i,cin kızın evi ile benim evim direk bambaska yerlerdeydi..

    neyse bu is bole devam etti. bizim muhbbet arttı. sınıfta beraber oturmaya tenfuslerde beraber vakit gecirmeye basladık..

    o gunu hic unutmuyorum beyler.

    sonbahar. biz yine sokak sokak yuruyoruz konusa konusa.. hafif yagmur ciselemey basladı. biz bi apartmanın girisne sıgındık.

    ben en sonunda dayanamadım.

    gulsah bole olmıcak ben sana bu kadar yakınken sana ulasamıyorum bu hayatımı gibiyor ben bu sekilde devam edemicem seni senelerdir seviyoırum dedim. bu sok oldu tabi. ya sen benim arkadsımsın falan dedi. ben direk arkamı donup yagmura cıktım..

    iannılmaz bi huzun ve nefretle sert sert gidiyorum. arkamdan bagurdı yusuf diyte.

    dondum..

    bana dogru kostu ve filmlerdeki gibi yagmur altıdna opusmeye basladık.

    ilk askımla sevgili olmamız iste boyle oldu..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +7
      yeşilcam detected amk
      ···
    2. 2.
      +4 -2
      valla buyuk asktı brom. hayatımı giben kadındır kendisi.
      ···
    3. 3.
      0
      tamam ünal iyi gidiyon devam et
      ···
    4. 4.
      +4
      Yalan amk kız "üff snne be slk" dedi bu da ağlaya ağlaya eve gitti.
      ···
      1. 1.
        +2
        Biraz saygınız olsun
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster