/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Demir emine diye bir kıza yazıyordu. Sırf şerefsizliğe tuğçeyle ayırmıştım ama bu beni tatmin etmemişti. Daha fazlasını yapmalıydım. Bana yaptığı yamuğu ona ödetmeliydim. Emine ye yazdım. Kız tereddütsüz beni seçti 1 hafta geçmeden çıkmaya başladık. Ama benim aklımda sadece bir kişi vardı oda beyza…

    Çıkmaya başladıktan sonra ya 2 ya 3 gün soran ayrıldım. Beyzaya ihanet ediyor gibiydim. Ardından gizliden aramalar devam ediyor. Gene öyle bir günde beyzadan sonra gizliden ablamı aradım. O an niye bilmiyorum telefon çekmedi ve ablama ulaşamadım. Bende gizliden aradığım için ulaşamadığı düşünüp. Telefonu gizliden çıkardım ablamla konuştum. Ardından hemen beyzayı 3 kere aradım reddetti. Ama ben gizliden aradığımı sanıp devam ederken mesaj geldi. Mesaj beyzadandı şöyle yazıyordu ‘’ Kimsin ? ‘’ Bu o an derin bir hasgibtir çektirdi. Bana yaşanabilecek bütün duyguları yaşadım. Hemen ablamı arayıp. Olanları anlattım. Artık açıl gitsin dedi. Dedim nasıl yapacağım ben daha ona bir şeyler söylemeye çalışırken yerimden kıpardayamıyordum şimdi açılacaktım. Çok zordu benim için. Ama nasıl olduysa oldu konuşma aşağı yukarı şu şekildeydi:
    +Kimsin ?
    -Ben MFÇ
    +Noldu ?
    -Artık daha fazla beklemenin gereksiz olduğunu düşündüm ve seni arayıp söylemek istedim.
    +Neyi beklemenin ?
    -Anladığını biliyorum beyza. Ne diyorsun ? (Burda cevap beklerken kalp krizi hariç bütün her şeyi yaşadım)
    +Tam hatırlamıyorum ne dediğini ama olumsuz bir şey söylememişti ve bu beni çok mutlu etmişti. Facebook tan konuşmaya başlamıştık. Ona canım bile demiştim. O da bana demişti. Bunlar beni çok mutlu ediyordu. Çok aşırı mutlu. Ama sonra bir anda paketim bitti diyip gitti. Gitti ve geri dönmedi….
    Burada ara verip. Başka şeylerden bahsetmek istiyorum.
    ···
   tümünü göster