/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +41 -1
    nick entry yerlerde şikişiyor.
    ···
    1. 1.
      +6 -7
      insan Zekasıylı öne çıkan bir primattır ve iq testlerine ve ırksal yapıya göre en zeki ırk asyalılardır Bkz:Çinliler Koreliler Japonlar vs nedenmi bu adamların yaşadığı coğrafya onları her yıl belli mevsimlerdeki taşkınlardan korunması için düşünmeye itti ve beyinleri daha çok gelişti bakarsanız asyalılar çelimsiz sıska ve kısa olurlar Japon basketbolcular dünya şampiyonu olamamıştır çünki fiziksel olarak geriler bunu zekalarıyla kapatıyorlar bizde buna doğal seçilim diyoruz nesiller boyu aktif kullanılan organ gelişir kullanılmayan gelişmez
      ···
      1. 1.
        +1
        Koy dıbına be aç şarabı
        ···
      2. 2.
        +5 -1
        şimdi doğal seçilim dedin..

        bundan birkaç bin yıl sonra en zeki, en güzel fiziğe sahip ırk afrikalılar olursa. ve sen de dünyaya türk olarak gelirsen, o zaman napacaksın?

        tabii ki hiçbir şey..

        sen o doğal seçilim dediğin sürecin anlık bir kobayısın sadece.
        geçmişe bir katkın yok ki onu sahiplenesin, geleceği bilmiyorsun ve somut bir değişimi göremeyecek kadar da yaşayamayacaksın.. sen sadece boşa kulaç atıyorsun..

        asyalılar topyekun zeki değiller. gerizekalı bir asyalıyı, asyalı olduğu için üstün ve zeki sayabilir miyiz?
        -hayır.

        burada asyalı olmanın değil zeki olmak ön plana çıkıyor. yani afrikalı da olsa, iskandinav da olsa farketmez.

        doğuştan gelen özellikle insanı üstün kılmaz.
        ···
      3. 3.
        +1
        susun giberim sizin yuruteceginiz mantigi. asyalilar taskinlarla mucadele ediyomus, zekilesmisler, iqymus. cahil cahil konusmayin, ya da gidin biraz taskinlarla mucadele edin zekaniz acilsin. olayin ne zekayla ne iq ile alakasi yok, insanoglu her yonden mucadele ederek dogal secilime ugrar. beynin kapasitesi degil onemli olan, kulturun o zekayi nasil isledigi ve degerlendirdigidir. burada devreye akil ve iqnun farki girer ve akil kulture baglidir. insani yasatan da bireysel kabiliyetler degil toplumsal kabiliyetlerdir. savastan bilime, sanattan teknolojiye, toplumsal kabiliyet yeterli degilse hicbi gibim olmaz. bunun da biyolojik evrimle alakasi yok toplumsal evrimle alakasi vardir.
        ···
      4. 4.
        0
        Biride gelip
        Am züt meme yazmamış amk
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +2 -2
      Kürt ırkı aralara karıştığı için bi nesil düşmüş diolar
      ···
   tümünü göster