/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +32
    ···
    1. 1.
      +27 -17
      TELIF HAKKI VS UGRASMADAN DEVLET SANA CIVIC FIYATINA CADILLAC VERIYOR . BEYNINI SINCAPLARMI gibMI MK BU NEYIN KAFASI
      ···
    2. 2.
      +28 -10
      oglum bunlarin o kit akliyla yaptigi hicbir sey bana guven vermiyor lan. mesela bi japon arabasina binerken her turlu guvenirim.ama aga bu akp'liler ne zaman bir ise burnunu soksa oranin sonunda olum var lan.

      toki ev yapar millet bodrum katinda bogulur.
      taseron denen bir sey cikarttilar yillardir binlerce insan öldü.
      soma faciasi ortada.
      ali agaoglu kumdan ev yaptim dedi hicbir sey olmadi.
      bunlar boyle bir sey yapiyorsa kesin cikari vardir.

      bunlarin yaptigi hicbir seye guvenilmez. allah bilir calisan muhendisi firmasi bile yandastir amk.isi bilen isi yapmiyor ki.sonra gel de bin o arabaya.
      ···
    3. 3.
      +22 -17
      senin gibi mallar yüzünden ülke bi adım ileri gitmedi yıllarca amın feryadı. akp'nin dıbına koyayım ama senin gibi adamlar o akpden çok daha fazla zarar veriyosunuz ülkeye. bizim yaptığmızdan bişey olmaz biz kimizki onu yapcaz ben japonun yaptığına güvenirim diye diye hiç bi yannan üretemeyen ülke olduk dıbına koyayım. dıbına kodumun boş insanı. anca tüketmeyi bilir huur cocugu gelmiş bide yorum yapıyor burda yannan kafası.
      ···
    4. 4.
      +8 -10
      Yaptığı yolda seyahate çıkarsın, yaptığı hastanede tedavi olursun, yaptığı okulda eğitimini görürsün daha neler neler yaparsın e evladım sen nası bi malsın ?
      ···
    5. 5.
      +12 -6
      bak bak hemen turkiye sevdalisi kılçıksız huur cocuklari gelmis.

      dediklerimden hangi biri olmadi? siz bunlara xok guveniyorsaniz gidin binin ben binmiyorum amk. cunku bunların hatasi sonucu bana bir sey olsa hesap vermiyorlar amina kodumun kertenkelesi seni.ben oldugumle kaliyorum onlar ise kader diyip istifa bile etmiyorlar.e amk oglu ben mal miyim? bir ulkenin baskentinde bomba patlatip 96 kisiyi oldurduler, bir kisi istifa etti mi? istifa sorusuna siritan bakanin yok mu? canli bombalarin bizde ismi var ama eylem yapmadan tutuklayamayiz diyen basbakanin yok mu? e be mal adam sen hala bunlara nasil guveniyorsun.

      alttaki kancik da hastaneden faydalaniyorsun diyor huurnun sicmigi devlet benden zorla prim kesiyor haberin var mi saglik sigortasi icin he? yoksa 18 yasindan kucuksun de haberin mi yok he amk evladi seni.

      bir araci guvenliksiz yaptiginda alman devine ne oldugunu gordunuz am bitleri di mi? adamlarin 1 haftadaki zarari 50 milyar dolar. bizim arabamiz olsun da nasil olursa olsun dersen gibimin basina satarsin o arabayi. ulkede de senin gibi comarlar alir.

      sizin gibi mallr yerli otomobil diye kossun peslerinden. sonra iki gun sonra arabadki teknik ariza sebebiyle gib cennetine gittiginizde ben de mezariniza sicmaya gelirim.

      sizin olumunuze sebep olanlarda kader der gecer ne olacak ki.nasil olsa ne hesap veren ne de soran var.
      ···
    6. 6.
      +3 -1
      ···
    7. 7.
      -3
      Birşeyide beğenin be kardeşim kesin solcusun
      ···
    8. 8.
      +3
      Bende diyorum aynı amerikan arabasına benzemiş meğer cadillac kasaymış
      ···
    9. 9.
      +1 -2
      2.1.10 hakli

      Ve 2.1.2
      Soma facisaainda akpnin ne sucu var lan amk dölü
      ···
    10. 10.
      0
      @ 2.1.10. https://youtu.be/pTWb-pOLvd4
      ···
    11. 11.
      +1 -1
      soma faciasında akpnin ne suçu mu var ? ulan var ya umarım başınıza böyle bir şey gelir. umarım cayır cayır yanarsınız, o kapadığınız gözleriniz umarım cayır cayır yanar bin kuruları. ne suçu varmışmış. yavşak...
      ···
    12. diğerleri 9
   tümünü göster