/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    içten içe uyandım diye sevindiğimi hatırlamıyorum. Gece 3:50-4:00 civarı dedim bugün sabaha kadar bilgisayar basında durmayayım 2 saat de olsa fazla uyuyayım diye. Hani böyle olur ya tam dalıcakken bi his tüm uyuma hevesinizi uykunuzu kaçırır. Öyle olup duruyor tutuyorum kendimi diyorum salmayacam kendimi uyuyacam o hisse izin vermiyorum ama ben karşı koydukça ard arda olmaya başlıyor. Neyse her zaman ki gibi ne olduğunu anlamadan uyuyakalmışım. Bir de öyle ard arda olmaya başlayınca bi ara kalktım dedim lan bana mı uğruyorsunuz işiniz gücünüz yok mu kırk yılda bir 1-2 saat fazla uyuyayım diye şöyle odaya doğru boş boş. Tam aklımdan da cinler mi uğruyor acaba lan diye geçti. Neyse rüyamda bizim evdeyim. Anasını satayım pencereden bakıyorum bilen bilir bu Death Note'daki ryuk'un durduğu gibi ağaçta duruyor bir şerefsiz bakıp bakıp gülüyor ağzı yüzü kaymış. Evin içinde de bi tipini gibtiğim geziyor anlında bi 3. göz var. Rüyamda pedere korkarak söylüyorum baba cinler diyorum adam bakıyor gösterdiğim şahısa sanki bakar bakmaz şuursuzlaşıyor gözleri o şahıstan ayırınca normale dönüyor ne oldu oğlum diyor. Tüm rüya böyle geçti ben peder farkına varsın diye uğrasıyorum bu tipini gibtikleriğim gülüp duruyor. En son tuttum bu tipini gibtiğimin suratını bizim pederin suratının tam önüne getirdim öpüşme mesafesi neredeyse lan. Diyorum baksana baba bak 3. göz var kafasında o göze bastırıyorum. Ben bastırdıkça bu tipini gibtiğim kıs kıs gülüyor peder yine şuursuzca bakıyor. Tam o esnada uyanıyorum saate bir baktım size yemin ederim 10 saat gibi hissettiren bir uyku 3 saat sürmüş. Bu nasıl iş arkadaş gibecem yapacağınız işi cinini de şeytanını da delirtmeyin adamı. Normalde hiç korkmam böyle şeylerden ama rüyada başka oluyor sanki kendin olmuyorsun birisi sana ne rol biçtiyse onu oynuyorsun gibi hissediyorum lan. Şu tipini gibtikleriğimden birisi musallat olmasa bari zaten başımda 1000 türlü dert bide bununla mı uğrasıcam dıbına koyduğumun tipini gibtikleriğim ya .

    Edit: O başta söylediğim his başka zamanda oldu hep uyku hevesim kaçtı o günlerde bir şey olmadı bugün direndim böyle oldu lan nasıl iş bu.

    Edit2: Serkan seninde ananı gibeyim 2 kere eski başlıklara gitti açmaya calıstıgım bu baslık bi taku beceremiyosun tipini gibtiğim.
    ···
   tümünü göster