/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +9 -3
    tipik sivilceli bir ateist neyse cevap verelim yinede dinazorlar şu anki petrolün ana kaynağıdır
    ···
    1. 1.
      +5 -5
      allah o kadar canlıyı öldüreceğine, yer altına petrol koyamazmıydı? aynı altın veya kömür gibi. bence kesin koyabilirdi. hem de o kadar hayvanı öldürmezdi boşuna.
      ···
    2. 2.
      +5 -5
      Ulan dinazorların boyutlarını kemik örneklerinden görüyoruz. Allah öldürmeseydi dinozorları ya onlar bizi yerle bir edecekti ya da biz gelişip onları öldürecektik. Daha mı iyiydi lan? Binlerce dinozor öldürmek?! Gram beyniniz yok siz islam'a inanmayanlar. Ama sizi yargılamıyorum. Çünkü siz duyup gördüğünüze inanıyorsunuz. Her şey tesadüfidir. Biz birden oluştuk. Her şey kendiliğinden oluyor. Dünya nın dönüş açısı şans eseri. içilebilir sular, yenilebilir bitki ve hayvanlar birden oluştu!
      ···
    3. 3.
      +1 -3
      Amk duyduğunuza gördüğünüze inanıyosunuz diyo , kendi görmeyip duymadığına inanıyo problem yok vay amk
      ···
    4. 4.
      +1
      bre gallosh, ben sana dinazorlari oldurmesin mi dedim? dedimki hic yaratmasaydi dinazorlari. direk petrol olsaydi. yapamazmiydi bunu tanriniz? bence yapamazdi cunku o zaman dinazorlardan evrilen kuş diye bi hayvan olmazdi. allah oyle istedigi icin oyle olmadi, uygun kosullar öyle oldugu icin öyle oldu. allahınız fizik kurallarina aykiri bişey yapsin bakalim, marsta sıfırdan insan yaratsin. yaratamaz dimi? cunku ortam elverisli degil. işte biz tesadüf demiyoruz bu olaya. sizin gibilerin uydurmasi bunlar hep. canliligin olusmasi icin gerekli şeyler dünyada oldugu icin bu gezegende hayat var oldu, tesadufen degil.
      ···
    5. 5.
      +1
      Kardeş sebepsiz yere bir petrol olsaydı insanlar bunun nasıl oluştuğunu açıklayamasaydı herkes bu petrolün bir yaratıcı tarafından oraya konulduğunu düşünürdü ve sınavın bir amacı kalmazdı ayrıca her şeyin bir sebebi var kapın çaldığında arkasında biri vardır ateistlerin dediğine göre bu evren yoktan birden varoldu evrenin hiçbir sebep ortada olmadan birden hiçlikten oluşması senin kapının çalıp arkasında çalanın olmaması kadar saçmadır bilirsinki kapının arkasında biri bizde diyoruz ki bu evren öyle hiçlikten oluşmadı evrenimizi bizi yaratan bir yaratıcı var ve sonsuz kudret sonsuz ilim sahibi eşi benzeri olmayan sonu ve başlangıcı olmayan bir yaratıcı bizi yarattı deriz bu yaratıcıyada islamda Allah diyoruz
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster