/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +388 -98
    o... çocuklarına sesleniyorum! Siz tam bir o... çocuğusunuz! ister prim diyin, ya da demeyin. Bu başlığı bağımsız bir insan olarak açtım. Koskoca bir efsane ölmüş, hala siyasi çıkarlar peşinde koşan huur çocukları yapıyor asıl primi, bunu da iyi bilin.

    Ulan adam yaşadığı ve nefes aldığı müddetçe her hükümete muhalefet oldu. Bugün kılıçtaroğlunun, bahçelinin konuşamadığı bir çok şeyi sahnede, TV'de oynadı. Herkesin yanlışını yüzüne vurdu, doğruları ise gün yüzüne çıkardı. Korkmadı, yılmadı, kaçmadı. Yine kendi ülkesinde eceliyle öldü, alnının akıyla toprağa karşıtı.

    Şimdi bazı kendini bilmez it oğlu itler onun arkasından ayyaş ölmüş bizene diyorlar. Yalnız şunu bilmeyenler varsa söyleyeyim, Levent Kırca hayatı boyunca ağzına alkol sürmemiştir. Ama tabi ki bizim insanımızın doğrulara, dürüstlere, adamlara karşı bir alerjisi olduğu için, gerçekten yürekli ve samimi insanlara inanmakta güçlük çekiyorlar. Ulan ayıp amk ayıp, koskoca Levent Kırca ölmüş, ölünün arkasından konuşmak günah diyen namussuzlar hala atıp tutuyorlar. Türkiyenin başına her zaman bir recep gelir, ama bir Levent Kırca her zaman gelmez.

    edit: Alkol olayınıda cevap vermiştir reis. iki dakikada ulaşabileceğiniz bu video'yu, siz zahmete girmeyin diye yolluyorum. Ben de buradan öğrendim alkol kullanmadığını.

    https://www.youtube.com/watch?v=guglXHLb-u4
    ···
   tümünü göster