1. 1.
    +50 -2
    Selamun aleyküm abilerim, kardeşlerim, bacılarım. Aşk acısı ile ilgili bir şeyler yazacam, başımdan geçen teçrübelerimi aktarmaya çalışacağım. Modlardan ricam bilerek sözlük altincisine açtım kaldırmasınlar traj yüksek olsun her bir kimselere ulaşması amacım. Önemli konu. Imlaya takılmayın..
    Bir şukuyu çok görmeki o kadar ugraşcam emek vercem kaybolmasın ne kadar insanı bilgilendirir, ufkunu açarsak bir o kadar değer uğraştığıma. Acım geçince asosyallikten kurtuldum. Hatta girmeyim diye behlüle bilerek silik attırdımmm * Bir insanın belki gelecegini kurtarırsın çok görme bir şukuyu.
    Tarihe gömülmesin bu şaheser.

    En teçrubelinizim aşk hakkında. En açımasızı en kahpesi çıktı.
    Bir çocuk düşün 4. sınıfta bir kıza sırf merakından benle çık diyor. Kızın hocaya söylemesiyle bir daha hiç bir kıza teklif edemiyor. Çok yakışıklı ve çekici olmadıgı için başkasından rabette görmüyor. 18 ime kadar hiç sevgilim olmadı anlayacağınız. Bu yaşa kadar korkumdan tatmamış, utancımdan merakımı bastırmıştım. Sonrasında bir kız düşünün haliyle kat ve kat tecrübeli ne yapacagını nasıl yapması gerektigini bilen biri. Ve başlıyor bizim serüven.
    Hikayeyi bitiriyorum. hikaye anlatmayamı geldik amk ? (:

    Nasıl geçer o bitmeyen acı, Onun hakkında bilgiler verecem. Benim 3.5 senem heba oldu koskoca 1095 günüm. Ki size olmasın kardeşlerim. Kızlı erkekli okuyun tecrübelenin. * Saygılarımla vayke vayk

    1. BÖLÜM

    Kendini ezdirmeyi bi birak. sevmiyorsa sevecek diye ugraşma. çünkü onun gözünde hep ezik kalacaksın. ağzınla kuş tut gene degişmesi zor. Iltibatı bi kes onunla. 31i bırak. erkek panpalar için söylüyorum. kızlar masturbasyon yaparsa ne olur bir bilgim yok ama onlarda çekmesinler (: neyse 31 özgüven alır. Kişiyi yanlızlığa mahküm eder. bu konuda tonlarca başlık var. oku 31 senin erkeksiligini alır zütürür. çekicilikten eser kalmaz. dolayısıyla bir kızdan ilgi görmezsin. haliyle birine yaklaş san karşılıkta görmezsin. çekim oluşmaz söyleyim. 2. önemli husus Deveye diken insana giben mantıgı unutma. Birazdan bir kaç bloğ ta vercem link olarak üşenmiyeceksin okuyacaksın! Kendine sayğını kazanacaksın. Sorunun sende değilde biliç altında oldugunu anlayıp o duyguya bu sefer anlam yükleyeceksin arkadaşımm. Çok tehlikeli bloğlar ama faydasıda var tabi. şu yazdığım deveye diken insana giben mantığıda tehlikeli bak. Önce bi anla dediklerimi ve bloğlardan ögrendiklerini tecrübelerin ile birleştir. Sonuç alacaksın. Burda vermek istetenen mesaj kasanova ol, hiç degil
    amlı dostlarım için bundan sonra sende kevaşa ol Hayattaki bu oyunda anca böyle var olursun degil. Sadece aşk ve sevginin farklı şeyler oldugu burdaki sms.
    Aslında aşkkın gereksiz kontrol dışı bir duygu oldugu, Ve yanlış kişilerde nelere mahal olabildiğinin sonuçlarını, önceden kestirilmenin imkansız oldugu.

    Onun yerine sevğiyi koyabilmelisiniz. Zaten öğrenceksiniz korkmayın. Geçecek başaracaksınız. Kısaca aşık olursan ister kızza ister erkek e aşık ol yaragı yedin. sen kız ol yada erkek ol kimsen gari aşkta yara yedin. Karşındaki karakterli birisi olsa bile gene yannanı yedin. Çıkar karşına sevmiyorum yoruldum artık der. Yapamıyacam der, yürümüyor sorun sende degil bende falan der. inanma sorun sende sen aşık oldun çünkü. Hiç bir kız yaragı yigen bir erkekle ilişkisini devam etmez. hiç bir erkekte yaragı yemiş bir kız ile ilişkisini devam ettirmez. la mantık aşkta yaragı yersin. aldatmış oluyon fiili olarak. Adamca git der bunu hazmedemezsin. Genede koyar ben söyleyim. Çünkü aşk bağlılıktır. Mantık dışı şeylere yönlendirir. Işte kadın cinayetlerinin vs şeylerin sorumlusuda bu dıbına koydugumun duygusu.

    Sana demiyorum bak sevme diye! Oysaki sevgisiz olmaz birşey. Bir insan bir şeyi sevmez ise anca o şeye mecbursa yapar. sevmezsen olmaz yani . Bir Boşluğa sürüklüyorlar. Sevme. Sevgi acı demek bilmem nee. Yaz aşkı bilmem ne aşkı çeşit çeşit zırvalıklar çıkarıyorlar. Kuralımız bu iki duyguyu birbirinden ayırmak. Aşk aptallıktır kontrol edilemez bir duygudur. Çok ağır faturalar ödetir insana. Ve buna değmez! Bloğları en sonunda paylaşacam Bir bölüm daha var.

    2. BÖLÜM

    Sevgi öylemi. Duruma göre, rollere göre olayın akışına göre, ayarlanabilir. Kontrol edilebilir. Bak onunla çıkarken ilk aylarınızı hatırlayın. Nasılda güzeldi. Senden kaçmıyordu. sende ondan kaçmıyordun. o olmasada olur gibiydi. ama olması çok güzeldi demi. itiraf et böyle degilmiydi lan. hep böyle kalmalıydı işte. mutluluk anca böyle var olur. Veya sen onun yanında karşı cinssi görsen bile triplere girmiyordun. Içine bir açı oturmuyordu demi. Iyi hatırla.
    Nettiniz birbirinize karşı ve iki tarafta memlundu durumdan. Peki ne oluyorda değişiyorlar. Sence istediklerini aldıkları için mi böyle oldu? kızlar hep böyle düşünür. istediklerini aldılarya ondan böyle oldu kızım filan derler amk kezbanları birbirlerine. he hee öyle amk istedigini aldı ya ondan he he. dıbına koydugumun kezbanı. Amlı dostum bunu okuyorsan eger sen böyle düşünme olurmu. burdaysan zaten keyban degilsin seni seviyorum inci kızı <3 <3 <3 mevzu o degil. Bence kesinlikle o degil. Aslında istediklerini almaktan ziyade istemediklerini gördüklerinden kaynaklı. Peki ne bu istemedikleri. Dakka başı arayıp duran, en ufak şeye alınan. 7/24 ilgi alaka bekleyen. Göremeyince farklı metotlara başvuran. Kısacası çekilmez biri oluyoruz, Aşık oldugumuzda. Aksi lanetttttttt * çekilmez bir adam veya kadın. Bize bu dıbına koydugumun şarkılarından veriyorlar ayarı. Techno dinleyebilirsin mesala trance dinle.
    pop rock arabesk rap veyahut her ne taksa işte, türk sanat müzüküsü filan fırt unut :D pompalanan duygu devreye giriyor bu şarkılarda. dıbına koydugumun aşkı bu arkadaşlar.

    Umarım bloğ nasıl okunur biliyorsunuzdur. Başından sona denk dikkatlice okuyun. Kendinize güvenin. Başaracaksınız. Biraz erkeksi bloğlar. Ama bayan arkadaşlarda okusun. Sonuçta konu aşk. Hatta kız tavlama teknikleri bile var. Ama sen önce şu aşk acısını atlat. Sonra kendini sevmeye başla. Evden ve şu asosyallikten bir kurtul kendine saygı duy. Erkeksen otomatikmen kızları çekersin. Kızsan erkekleri çekersin mantık bu. Ama önce şu amk illetinden bir kurtul.

    http://sakirtlerinefendis...com.tr/2013/05/tantm.html

    http://theycallmealpha.bl...3/bunu-cok-sk-yapmam.html

    Haydi eyvallah. Elimden geldigince bildigim kadarıyla anlattım. benim mantıgım bu yaşananlardan bunu bunları çıkardı. Umarım faydam dokunur.

    Kalınsağlıcakla 31. orosbu çocukları unutmayın inci sözlük bir okul. Birgün hepiniz buradan mezun olacaksınız. Büyümüş olacaksınız umudunuzu kaybetmeyin. en kral ayalar en kral hikayeler sarmıyacak. saçma gelecek. hehehe biz biniz zaaaaaaaa mutluyuz agu agu diye çükünüzü sallamıyacaksınız sagda solda. hepinizi seviyorum <3 <3 <3

    bb
    ···
   tümünü göster