/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3 -3
    Kardeş öyle diyosun da içindekilrin %20 i gerçekten barış için gitmis insanlardı, chpliler vardı, herkes hdp li terörist değildi ki.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Ne barışı daha amk savaş mı var gibicem barışınızı ikide bir barış diyip durmayın amk dıbını gibtimin yerinde ben savaş göremiyom. Barış için gitmiş miş yarramı yesinler amk.
      ···
    2. 2.
      0
      chplilerden giden varsa ölünün arkasından konuşturacaklar amk onlar da ayrı malmış kusura bakmasınlar. hayır sülalecek chpye oy veririz son zamanlarda iyice zütü kaybettiler hdp ile yakınlaşmalar seloyla kankito ayakları hayırdır amk? valla ben bu siyaset işinden zerre bir şey anlamadım herkes mi yanar döner olur amk tayyibi ayrı kemali ayrı bahçelisi ayrı selosu ayrı bu insanlar bıktı sizden lan. neyin barışı bu onu da anlamadım savaş nerede? barışmak için ne istiyorlar tam olarak? dıbına koyim eylem yapan kendileri yola bomba döşeyen pusu atan kendileri ben onlardan da bi tak anlamadım. ülkenin her yeri huur çocuğu kaynıyor noluyor amk nası bi dümenin içindeyiz?
      ···
    3. 3.
      0
      klitoryus savaş göremiyosun demek. 3 ay sonra bak bakalım savaş görecek misin görmeyecek misin? madem savaş yok daha 1 ay öncesine kadar 80 i geçkin asker neden şehit edildi?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster