/i/Devlet

  1. 1.
    -2
    katiller katiller katil devletinize iyi bakın barış pankartı ile ölü bedenlerin taşındığı ülkeye iyi bakın unutmayın bu katil devleti bir devlete karşı barışı getirmeye çalışmanın sonuclarına iyi bakın.

    barış getirmek için bedel ödüyoruz öldürülüyoruz bakn "BARIŞ" barış kelimesinden bahsediyoruz bunun adı faşizm ve katil devlet değilde nedir katil aşağılık kokuşmuş leş gibi seri katil bir devletimiz var faşizmin kontgerilacısı hareketin hiç bitmediği katil devlet. "BARIŞ" mitinginde bomba patlattılar. tarih bunu unutmayacak. Barış kelimesi hiç bu kadar kana bulanmamıştır kötülük kelimesi bile utanır hale geldi.

    o barış gelecek hiç bir bombanız merminizin silahınız bunu engellenmeyecek parçalara ayrılsakta barış demeye devam edeceğiz hiç bir şekilde ölümden korkmuyorum savunduğum bildiğim barış ve insan özgürlüğünü gerici faşistlere karşı savunmaya devam edeceğim. hiç bir şekilde ölümden korkmuyorum savunduğum bildiğim barış ve insan özgürlüğünü gerici faşistlere karşı savunmaya devam edeceğim.
    ···
   tümünü göster