/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +138 -3
    sen yanlış yapmadın amk
    yanlış olan kızlar
    ···
    1. 1.
      +41 -2
      Kız yannan istiyor yannan gib onu
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        Hic sorma panpacigim. Inanir misin gecenlerde kizin biri ne kadar da ubermensch bi erkek beni gib de daha verimli nesillerimiz olsun dedi.
        Dedim ayh gibtir git ordan cilgin sey didim.
        ···
      2. 2.
        +3
        Kız sana vercekmis sen geç kalmışsın oda baskasına gondikletmis sonrada tabi kıskançlık yapcak ya sen başkalarını gondikleme diye kızlarla aranı bozuyo
        ···
      3. 3.
        +1
        Dosya bulunamadı
        ···
      4. 4.
        0
        Belki daha önce terk ettiğin ya da gibmeye çalıştığın bir kızın arkadaşı akrabası falandır? Sen en iyisi git bir sor sen ne ayaksın diye.
        ···
      5. 5.
        0
        Kardes. 30 cm hasmetliyi cikar vur azina. Bak bakalim o zaman yapmamasi lazim. Bu modeller boyle. Biraz hayvansi ol dogal ol. Sapla gitsin kisaca.
        ···
      6. 6.
        0
        Kızların beyni okadar bir okadar basit bir okadarda komplekstir ki anlatıyorum Panpalarım , Kızlar Düşünsel olarak açtırlar, herşeye açtırlar, aynen sudan çıkmış balık gibidirler, Muazzam açtırlar, olgun değildirler, Kısaca Panpalarım tespit edebildiğim şey AMiP beyinlidirler, ilkeldirler... böyle aç aç düşündükleri için dürtüleri onları avına yönelterek bu duruma düşmelerine neen oluyor, yani Kamçılı hayvan Öglena Amip Paramesyum gibi kofullarını enerjiyle dolduracak Av ararlar, burada Av erkektir, Nasıl erkek demeyin Paralı erkek, bukadar basit, sen yüz vermeyince o da paralı birilerini bulmaya gider ve kendini ona gibtirir, bukadar basit.
        Paralı gözükürsen kız dünden Razı olur johhny sins bile mesleği bırakır.
        ···
      7. diğerleri 4
    2. 2.
      +8 -8
      Kız beni gibkkk dedi
      Sen yok kardes ben al miyim dedim
      Sonuç ananı suan baban gibiyo
      ···
    3. 3.
      0
      Pampa banada bi kız aynılarını yaptı, benle konuşmamaya başladığında ben bunu kızlar tuvaletinde sıkıştırdım ders arasıydı tabi boştu heryer, atladım buna vurdum malı o gün bu gündür vuruyorum.
      YANi kız vurdurmak istiyor
      ···
    4. 4.
      0
      adam haklı beyler.

      edit: ilk defa hem bu kadar şuku alıp hem de çügüsüz entry gördüm lan.

      @1 panpa o kıza göre sen ne şerefsiz adamsın var ya. gibmediğin zütü gibtirirler sana. ertesi gün terkettirirler. neler neler uydurmuştur.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster