/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +178 -26
    duyarlı olmaları isteniyorya hani insanların, peki biz teröriste duyarlı olursak şehit ailelerinin yüzlerine nasıl bakacağız? Nasıl duyarlı olalım? Bir değnek var ama bir tarafı taklu, diğer tarafında masum insanlar yani bizler varız.

    Ankarada ya da Suruçda Ölenler eğer bizim insanımız olsalardı, bizim insanımız gibi davranırlardı. Mesela ben ne seviniyorum ne de üzülüyorum. Çoğu insanın düşüncelerininde aynı olduğunu biliyorum.Yok Demokratik çözümmüş, yok seçimmiş, yok sandıkmış, bunların hepsi yalan dolan. Bu devran döner ama öyle sandıkla, oyla dönmez, haberiniz olsun. Çünkü karşındaki oluşum demokrasiyi ve hakkı kendi kitabına göre uyduruyor. Böyle düşmanlar adaletten anlarlar mı? ya da adalet umurlarında olur mu? Bu insanlardan anlayış beklemenin bir anlamı yok. Ne barışı ne mitingi amk? Kimi kandırıyorsunuz lan siz?

    edit: yanlış altincide açtığım için özürlerimi sunuyorum. Yanlışlıkla oldu.

    edit2: Barışı hep biz istedik, hep masum ve normal hayatını süren vatandaşlar istedi bu barışı. Hem Kürdüyle (Kürtler az olabilir ama) hem Türküyle biz istedik bu barışı başından beri. eeeeee böyle olacağı belliydi. Daha neler olacak allah bilir.
    ···
   tümünü göster