/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +65 -8
    edit: http://c11.incisozluk.com.../11008/6/298206_of9a4.jpg

    bilmiyorum da. şu foto üzerinden birkaç analiz yapmak istiyorum özgüvensiz zütverenler için.

    bu herifler ve bu kadın kim yeminle bilmiyorum, serkan hırdavatı hariç tabi. serkanın arkadaşları ya da çalışma ekibi olabilir. foto ofis gibi biyerde çekildiği için büyük ihtimal çalışma ekibi, fikirler genelde serkan'dan çıkar ama teknik manada ekibe o kadın liderlik ediyor diye düşünüyorum. her neyse, diğer elemanlara dikkat etmenizi istiyorum.

    bu herifler yüksek ihtimalle zamanının sözlük yazarları (inci, ekşi, uludağ, herhangi biri). yani zamanının asosyalleri. 1-2 internet hamlesi ve az buçuk sosyal medya yetenekleri sayesinde serkan'a kapağı atmış durumdalar. eyvallah, saygı duyuyorum, sıkıntı yok.

    yalnız,

    heriflere bi dikkat edin. belki tonlarca para kazanıyorlar reklamdan ondan bundan ama, şu duruşlarına bakışlarına gülümsemeye çalışmalarına bir bakın kardeşim

    her taraflarından özgüvensizlik akıyor lan adamların.

    ellerini kollarını koyacak yer bulamamışlar, hele şu kırmızı t-shirtlü eleman 31 çekiyo zannettim ilk başta.

    giyimlerine bakın. mavi, colin's gibi kazık yerlerden alınmış iğrenç t-shirt ve pantolonlar, param var ama giyinmeyi bilmiyorum ayakkabıları, gaffur pijaması gibi kapriler, of dayanamayacam.

    vücutlara bakın. güya genç bu herifler. benim dedem daha fit lan bunlardan. sıskalar, bi taraftan da zorla içe çekilmiş iğrenç göbekler. saça sakala girmiyorum bile, tarzını gibtiklerim.

    bir de hatuna bakın. karizmatik, şık ve zarif. ayrıca kendine baktığı da belli oluyor, boyu posu fiziği gayet düzgün.

    şimdi gelelim size.

    olum siz gavat mısınız lan? silkinin olum kendinize gelin. korkak, tırsak, özgüvensiz olabilirsiniz. herkes birilerinden korkuyor olum ben de korkuyorum, mutlak özgüven diye birşey yoktur zaten. dan bilzerian'da bile yok o merak etme sen.

    senden tek istediğim üstünden şu üşengeçliği atman bir an önce. bil olum ne istediğini, nasıl biri olmak istediğini. tonlarca para kazanıp da şu fotoğraftaki aptallar gibi mi olmak istiyorsun?

    neden acıyorsun kanka kendine? neden gram saygı duymuyorsun kendine? böyle yaşayıp böyle mi ölecen? kendine güvenin yok eyvallah, ama senin kendine güvenecek bir nedenin yokki. 1-2 kitap okumakla gelmiyor o özgüven, kızlar sen çok kitap okudun gel bi gibişelim demiyorlar. ne istediğini bil, ekgib yönlerini tamamla.

    kültürsüz müsün? çok oku o zaman.
    sıska ya da şişman mısın? spor yap o zaman
    paran mı yok? işe gir o zaman. (ben hem okuyorum hem arada çalışıyorum, zor birşey değil, güzel birşey)

    inşallah bu konular hakkında yakın zamanda çok kapsamlı bi başlık açacam. mevzu kadınlar değil ayrıca, mevzu sensin dıbına koduğum sen. bu sözlükte teması kadınlar olan eğitici onlarca başlık var zaten, benim meselem daha başka.
    ···
   tümünü göster