/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    aq heriflerin suratından özgüvensizlik akıyor belli olmuyo mu? sırf biraz sosyal medya ve pazarlama yetenekleri olduğu için bir yerlere geliyorlar. ha buna saygı duymuyorum demiyorum tabi. ama lütfen kendinize acımayın lan artık, gibecem kafanızı.

    bakın allah belamı versin ki, dün gece bir partiye gittim, üniversite partisi. yakın olduğum bir kız arkadaşla gittim ama gergindim başlarda. çünkü hayatımda hiç partiye gitmemişim, alkol de kullanmam zaten. başta böyle çekindim biraz, sonra içeri girdik etrafı süzdüm. millet sincap gibi giyinmiş bense fena jantiydim o gece. dedim ulan onlar benden çekinsin ben niye çekiniyorum? tamam hiçbirini tanımıyorum ama onlar da beni tanımıyorlar sonuçta. zütümü gibsinler bakın yalan söylüyorsam, müthiş bir geceydi. az buçuk dans yeteneğim vardır ve dibine kadar kullandım bunu. insanlarla tanıştım muhabbet ettim espri yaptım beraber dans ettim. hatunun biri içti baya taciz etti beni, istesem zütürür eve giberdim. yüzü güzeldi ama fiziğini beğenmedim, ayrıca o alkollü ve muhtaç hali bana çok aciz geldi. niye kalitemi düşüreyim ki? am gibmek midir önemli olan? yannanımı yiyin. karakterdir ulan asıl önemli olan olay, karakter.

    herkes korkuyor olum ben de korkuyorum, kimsenin mutlak bi özgüveni yok zaten. ama abartmayın lan. lütfen biraz saygı duyun kendinize. insansın lan sen, o karşısında korktuğun zütü havada mahlukatlar gibi
    ···
   tümünü göster