/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +9
    Bu travmayı atlatabilmem için anlatmam gerektiğini söyledi doktor. 6-7 sene öncesinden bahsedicem sizlere.

    Üç arkadaş geziyorduk. Ben baya bir eziktim beyler. Ne giyinmesini bilirdim, ne konuşmasını bilirdim, ne de tipimin farkındaydım ayıptır söylemesi hehe.. aslında keşke hiç takılmasaydım o gün onlarla diyorum ama olan olmuştu bir kere. Bir tanesi bana pantolon alalım diye tutturdu. Tamam alalım amk hadi dedik girdik bir yere.

    Bu ikisi bin oldukları için mağazada çalışan kıza espriler falan yapıyorlar rahat bir şekilde. Yok kabinden kafasını çıkarıp üşüdü çabuk getir pantolonu demeler falan. Yani bu tarz şakalar yapıyorlardı hep.

    Sonra hani bende dahil olucamya muhabbete, sesli sesli gülüyorum kıza bakarak, yanımdaki arkadaşın omzuna yumruk atıyorum, gidip kabinin perdesini açıyorum falan. Bütün bunları yapıyorum ama kız giblemiyor.

    Üstüne arkadaşda ne yapıyosun olm malmısın amk? demesiyle beraber kız sanki bu binleri önceden tanıyormuş gibi savunmasın mı birde? hakkatten yaaa.. ne yapıyosun sen çocuk musun ya?

    Afalladım beyler. Eh ben şey kemküm derken kız çok saçmaladın ama dedi. Ben neyi? Diye sordum, kız çıkar mısın dışarı?.. hadi çık dışarı dedi. Çıktım... üstüne birde ben bunların pantolon almalarını bekledim dışarda. Sonra hiç bir şey olmamış gibi takıldık birde amk. Benim zoruma gitmişti ama çaktırmamıştım.

    edit: dört beş senedirde görmüyorum bu ocları. Allahın sevgili kulumuyum nedir görsem şimdiki aklımla gibebilirim analarını.
    ···
   tümünü göster